Madridunited
Madridunited
Mourinho (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)
Mourinho (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)

Mourinho om gigantmøtet: – Verden vil stå stille

Forventningene er enorme foran tirsdagens storoppgjør i Manchester.

Tirsdag løper Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater i Real Madrid ut på Old Trafford-gresset for å slåss om avansement til kvartfinalen i Mesterligaen.

Etter 1–1 i det første oppgjøret er det helt åpent om hvem av de to gigantene som tar seg videre i verdens gjeveste klubbturnering.

– Verden vil stå stille
Begge lagene har vist strålende form den siste tiden og José Mourinho synes det er umulig å spå hva utfallet i kveldens kamp vil bli.

Les også:Roberto Mancini: – Jeg heier alltid på United
Les også:– Ronaldo vil få en fantastisk mottakelse på Old Trafford

Dette ligner ikke på noe vanlig kamp. Det ligner på en finale.

– Det store spørsmålet er hva som vil utgjøre den lille forskjellen. Det er det ingen som vet, og jeg tror verden kommer til å stoppe opp når kampen begynner. Dette ligner ikke på noe vanlig kamp. Det ligner på en finale, sier han ifølge The Guardian.

Ronaldo (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)
Ronaldo (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)

Selv om United hadde noen store sjanser i den første kampen så ble de likevel presset kraftig tilbake på banen, og hadde til tider nok med å forsvare seg. Mourinho tror ikke vi vil få se United på samme måte denne gangen.

– De vil nok være veldig defensive når vi har ballen, akkurat som vi vil være når de har den. De er et sterkt og angripende lag, og vi er nødt til å forsvare oss bra.

Ferguson frykter kontringene
Sir Alex Ferguson var selv til stede da Real Madrid møtte Barcelona i Copa del Rey for en uke siden. Der fikk han se et Madrid-lag som kontret motstanderen i senk. Det ønsker han å stoppe Mourinhos menn fra å gjøre denne gangen.

– Det blir nok nøkkelen i kampen. De var helt fantastiske i kontringsfotballen sin. Vi må finne en måte å demme opp for de, samtidig som vi får til å spille vår egen fotball, sier United-sjefen.

Les også:Ferguson om Ronaldo: – Plan B er et maskingevær
Les også:Phil Jones mister Real-kampen

Når Cristiano Ronaldo løper inn på Old Trafford tirsdag er det for første gang siden han forlot klubben i 2009. Portugiseren har vært glimrende den siste tiden, og Ferguson er mer klar over trusselen enn de fleste andre.

Dersom vi frykter skaden Cristiano kan utrette mot oss, så glemmer vi hva vi selv kan gjøre.

– Hva kan man forvente når man spiller mot ham? Jo, man forventer problemer hele kvelden, og prøver å forberede seg på best mulig vis. Dersom vi frykter skaden Cristiano kan utrette mot oss, så glemmer vi hva vi selv kan gjøre, sier skotten.

Ferguson (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Ferguson (Foto: ANDREW YATES/Afp)