Evy Kasseth Røsten
Evy Kasseth Røsten

Sjekk hvem som sjekker inn på «Hotel Cæsar»

– Det blir mange sengescener. Se video!

På torsdag sjekker Mie Andersen inn på «Hotel Cæsar». Kjøkkenet på Cleo blir igjen en sentral del av handlingen, og den vakre blondinen skaper raskt høy temperatur både på kjøkkenet og hos Albert Lunde.

Se video av Evy i Hotel Cæsar øverst i saken!

Evy er en av norges beste skuespillere. Hun er ikke oppbrukt fordi hun har vært kresen i hva hun gjør.

Mie Andersen blir spilt av Evy Kasseth Røsten (34), kjent fra filmer som «Hawaii,Oslo», «Seks som oss», «Død snø» og «Reisen til julestjernen».

se også: «Hotel Cæsar»-fansen i sorg etter Runas død

Som et hjem

Den erfarne skuespilleren hadde aldri trodd at hun skulle spille i «Hotel Cæsar». Likevel er hun kjempeglad for å være en del av den godt etablerte serien.

– Jeg er veldig posittivt overrasket over arbeidsplassen og det veldrevne maskineriet. De har holdt på med dette i 15 år og har en god rutine, sier hun til tv2.no.

Hun skryter hemningsløst over atmosfæren på settet.

– Jeg føler det som mitt andre hjem. Som frilanser møter man mange folk og må dra igjen. Dette er som et institusjonsteater der man blir knyttet til hverandre. Det er så hyggelig å være i en så inkluderende gjeng, tilføyer hun.

Se også: Hotel Cæsar-Runa dør: – Det blir tårevått

Mie-230 Evy Kasseth Røsten
Mie-230 Evy Kasseth Røsten

Skeptisk

Evy legger ikke skjul på at hun var litt skeptisk til å ta på seg en rolle i såpeserien. Men med Arne Bergren som sjef var valget plutselig ikke så vanskelig lenger.

– Jeg synes det at Arne Bergren styrer skuta er positivt. Så da han spurte meg synes jeg det er fint å være en del av han står for, sier skuespilleren, som ikke har sett noe på den populære serien før.

I rollen som Mie Andersen spiller Evy den blide, sjarmerende jenta, men det viser seg også at hun har sterke meninger og bein i nesa. Denne rollen er passer henne ypperlig.

– På forhånd har jeg ikke gjort meg opp så mange forventinger, men konsentrert meg om rollen. Vi har laget en troverdig karakter som er komfortabel å spille, og som folk skal bli glad i, sier hun.

Se også: Her er Jens Augusts mange «Cæsar»-damer

Ekstremdager

En vanlig arbeidsdag kan være fra klokken sju til fem, eller bare noen få timer. Alt etter hvor mange scener hun skal spille i.

– De siste ukene har vært ekstremdager. Det er ganske hardt de dagene det bare er mine scener. Du skal jo gi hundre prosent i alle scenene og det er mye tekst. Men det er lærerikt siden man må ta valg fort – og tro på de hundre prosent, tilføyer hun.

Evy legger ikke skjul på at det er stor forskjell på hvordan hun har jobbet tidligere.

– En vanlig spillefilm vil bli kjedelig etter dette, da er det mye mer venting. Her er det tre kamera så vi kan ta mange bilder i ett. Jeg blir helt bortskjemt, sier hun lattermild.

Se også: Aylar om Cæsar-rollen: – Tror folk kommer til å hate meg

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

evy kasseth røsten-mie-andersen
evy kasseth røsten-mie-andersen

Mange sengescener

I rollen som Mie finner hun tonen med Albert Lunde, som spilles av Kenneth Åkerland Berg. Hun er usikker på om dette er en karakter hun kunne vært forelsket i, i det virkelige livet.

– Jeg liker Albert, han er en snill gutt, men kanskje litt for konfliktsky. Når det kommer til problemer skal han ikke snakke ut om dem. Det er jo ikke så bra, sier 34-åringen.

Til tross for romansen blir det ikke mye nakenscener med skuespilleren.

– Det skal være stuerent. Det er ikke lov å banne og heller ikke vise for mye av kroppen. Det er mange barn som ser på, så da får det heller bli opp til folks fantasi, tilføyer hun.

I ekte «Hotel Cæsar»-stil blir det likevel ikke helt fritt for at skuespillerne praktiserer sin kjærlighet.

– Det blir mange sengescener, men jeg viser ikke for mye, understreker hun.

Se også: Cæsar-Mathias: – Homofile forteller at jeg har hjulpet dem

Ser ut som en filmstjerne

«Hotel Cæsar»-sjefen selv, Arne Bergren, kan ikke få rost det nye tilskuddet nok. For han betyr det mye å få henne med på laget.

– Det er fordi du får inn en skuespiller som ser ut som en filmstjerne og spiller bedre enn de aller fleste. Der de fleste skuespillerne tenker mest på seg selv greier hun å se helheten. I tillegg er hun forbanna karismatisk og hyggelig. Vi merker det når vi får inn en engel – hun bidrar mye utover seg selv, sier han.

Når det gjelder rollen hennes har han noen ess i ermet:

– Hun skal settes på sterke utfordringer underveis. Vi skal overraske henne, sier han hemmelighetsfullt.

Se også: «Hotel Cæsar»-sjef: – Forbanna, ignorante SV-fjols uten TV!

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Arne bergren
Arne bergren

– Evy er kresen

At valget falt på henne er overhodet ikke tilfeldig. Etter å ha jobbet med henne tidligere vet han akkurat hvilke kvaliteter hun innehar.

– Hun er en sånn skuespiller du kan spesialskrive en rolle til. Jeg ville ha en snill rolle som ikke er dumsnill. Evy var med i en liten rolle i «Dauinger» som vi gjorde større da vi så hvordan hun løste rollen. Hun er en av norges beste skuespillere. Hun er ikke oppbrukt fordi hun har vært kresen i hva hun gjør. Vi er stolte av å ha henne med, tilføyer han.

«Cæsar»-sjefen beskriver det som en gave å få skrive manus til henne.

– Hun viser oss veldig tillitt, og da skriver vi bedre. Kort og godt elsker vi Evy, avslutter han.