Nicklas Bendtner (Foto: Fabio Ferrari/Ap)
Nicklas Bendtner (Foto: Fabio Ferrari/Ap)

Bendtner risikerer sparken etter fyllekjøring

Spissen innkalt til krisemøte i Juventus.

Urokråken Nicklas Bendtner (25) havnet igjen i avisene av feile årsaker da han fyllkjørte mot kjøreretningen i København i helgen.

Les også: Bendtner tatt for fyllekjøring – kjørte mot kjøreretningen

Arsenal-spilleren, som denne sesongen er leid ut til Juventus, ble natt til søndag tauet inn av politiet for fyllekjøring i hjemlandet.

«Kjære venner. Jeg ble bøtelagt for promillekjøring i går kveld. Det var litt av en kveld», skrev Bendtner på sin Twitter-konto søndag.

Mandag melder danske medier at Bendtner kalles inn på teppet hos sin italienske arbeidsgiver etter krumspringet. Ifølge sporten.dk risikerer spissen at klubben terminerer leiekontrakten hans umiddelbart. Bendtner vil da trolig gå glipp av millionbeløp.

En viss usikkerhet rundt hans klubbstatus er det også.

– Han kommer tilbake til Arsenal hvor han har kontrakt hvis han får sparken i Juventus, slår Arsenals kommunikasjonssjef Mark Gonella til det danske nettstedet.

Han bedyrer imidlertid at det ikke er sikkert dansken blir ønsket varmt velkommen.

Utover det vil ikke den engelske klubben kommentere ting rundt danskens privatliv.

Juventus skal være misfornøyd med at Bendtner aldri informerte dem om ugjerningen personlig. Serie A-klubben har satt en advokat på saken etter at klubben ble tvunget til å lese om saken i italienske aviser.

Bendtners skjebne avgjøres i et møte med sportssjef Giuseppe Marotta mandag ettermiddag.

Bendtner ble sendt til Danmark i et forsøk på å få den skadde spissen i bedre humør mens han kjemper seg tilbake fra en lårskade.