ETERTRAKTET: Neymar. (Foto: YASUYOSHI CHIBA/Afp)
ETERTRAKTET: Neymar. (Foto: YASUYOSHI CHIBA/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Nå vil Bayern München bruke 745 millioner på Neymar

Ny klubb inn i kampen om stortalentet mens Manchester City vil kjøpe ny stjernespissduo. Få med deg dagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ:Se City-spillerne danse «Harlem Shake»

Premier League:

Queens Park Rangers kunne ha tjent penger på Christopher Samba på bare en måned i kluben, men takket nei til Zenit St. Petersburgs tilbud på forsvarsspilleren i forrige uke skriver Daily Mirror.

Liverpool kan komme til å hente Keisuke Honda til England. Den japanske midtbanespilleren kan forlate CSKA Moskva på en fri overgang melder Metro.

Les også: Myhre om Suarez: – Kan være Torres på nytt

Keisuke Honda (Foto: MARCOS BRINDICCI/Reuters)
Keisuke Honda (Foto: MARCOS BRINDICCI/Reuters)

'Samme klubb jobber hardt for å sikre seg Bosman-spillere. Reading-forsvarer Alex Pearce skal også være i Brendan Rodgers sitt søkelys.

Daily Star mener Juventus-trener Antonio Conte er klar til å si ja om Chelsea spør om han vil ta over den ledige trenerjobben i sommer.

FC Københavns stjerneskudd Andreas Cornelius er interessert i en overgang til Premier League, avslører spilleren selv til bold.dk.

Kyle Walker skal i følge sladrepressen være ønsket av Jose Mourinho i Real Madrid. Daily Mirror tror Tottenhams styreformann Daniel Levy vil kreve rundt 120 millioner kroner for 22-åringen.

Les også: Arsène Wenger: – Topp fire blir en massiv utfordring

Tidligere ungdomsspiller i Manchester United, Paul Pogba, er ønsket av Manchester City. Byrivalene prøvde å sikre seg 19-åringen før han gikk til Juventus forrige sommer, men da valgte franskmannen Italia isteden for å bytte bydel.

De lyseblå er også ute etter Borussia Dortmunds Robert Lewandowski og Real Madrids Gonzalo Higuain. Roberto Mancini skal ifølge Daily Mail være villig til å bruke 430 millioner kroner for å sikre seg de to spissene.

paul pogba (Foto: scanpix)
paul pogba (Foto: scanpix)

Manchester United-fans som håper på at Cristiano Ronaldo skal returnere til klubben bør ikke lese Metro. Sir Alex Ferguson demper der spekulasjonene om en eventuell retur for portugiseren.

Daily Mirror melder at Bolton-sjef Dougie Freedman ønsker seg Fulhams unge tyrkiske midtbanetalent, Kerim Frei, til Championshipklubben.

Øvrig:

Lewandowski har gitt Borussia Dortmund beskjed om at han ikke vil fornye kontrakten som går ut i 2014. Dortmund vil imidlertid ikke selge spilleren i sommerens overgangsvindu, med mindre de får nok penger for polakken. Dette ifølge Die Welt.

Les også: Tysk storavis: – Dortmund vurderer «Moa»

Barcelona vurderer trenerspørsmålet i klubben som følge av lagets svake resultater mens trener Tito Vilanova har vært i New York for kreftbehandling, skriver Sport.es

Neymar er ettertraktet av de fleste storklubbene i Europa. Barcelona og Chelsea har vært nevnt som favoritter, men nå er Bayern München klar til å kuppe brasilianeren. Tyskerne står klar med 745 millioner for å lokke Santos til å selge, skriver Metro.

Hvilke spillere ønsker du deg til ditt favorittlag? Ta debatten i kommentarfeltet under!