NY SPRINTLANDSLAGSTRENER: Moldenseren Arild Monsen takker trolig ja til jobben som ny sprintlandslagstrener. – Ja, de ønsker å ha meg med videre, men så dukket altså henvendelsen fra sportssjef Vidar Løfshus opp. Jeg har informert det svenske skidförbundet om at jeg er i dialog om sprinttrenerjobben her hjemme.  (Foto: NISSE SCHMIDT / SCANPIX, © NS)
NY SPRINTLANDSLAGSTRENER: Moldenseren Arild Monsen takker trolig ja til jobben som ny sprintlandslagstrener. – Ja, de ønsker å ha meg med videre, men så dukket altså henvendelsen fra sportssjef Vidar Løfshus opp. Jeg har informert det svenske skidförbundet om at jeg er i dialog om sprinttrenerjobben her hjemme. (Foto: NISSE SCHMIDT / SCANPIX, © NS)
Arild Monsen (Foto: NISSE SCHMIDT / SCANPIX/Scanpix)
Arild Monsen (Foto: NISSE SCHMIDT / SCANPIX/Scanpix)

Nordmannen bak Sveriges femmilsgull vil ikke ta æren

Men moldenseren Arild Monsen innrømmer at han må har gjort noe riktig.

Val di Fiemme (TV 2 Sporten): Endelig lykkes det for Sverige i VM. Les også:Northug hang ikke med da Olsson sikret gull Les også:Svenskene hyller seg selv etter VM-triumfen Etter flere sølvmedaljer gikk Johan Olsson søndag til topps på den prestisjetunge femmila. - Det er noe av det sykeste jeg har sett noensinne. Jeg er dypt imponert over

Mer innhold fra TV 2