fergfergfergWeb
fergfergfergWeb

Ferguson om Ronaldo: – Plan B er et maskingevær

Manchester United-manageren svarte med glimt i øyet på hvordan han skal stoppe Ronaldo på tirsdag.

Lørdag fortsatte Manchester United den gode formen, og økte forspranget på toppen av tabellen til 15 poeng etter at Norwich ble feid av banen med 4-0.

Igjen viste United-laget at de har flere strenger å spille på da Shinji Kagawa bidro med hat trick på en dag hvor Robin van Persie ikke var like het som vanlig.

Les også: Hat trick av Kagawa da United valset over Norwich

Tirsdag venter den neste store utfordringen for de røde fra Manchester da Real Madrid kommer på besøk på Old Trafford. Etter 1-1 i den første kampen er har Fergusons gutter kanskje et lite overtak, men med to seiere over Barcelona på fem dager har spanjolene vist at toppformen er på vei.

Hardt skyts

Mye handler selvfølgelig om Cristiano Ronaldo da han returnerer til klubben hvor han spilte i fem år, og ble kåret til verdens beste fotballspiller.

Ferguson selv tror Ronaldo nå er enda bedre enn han var da han spilte i United, og at han er i ferd med å nå toppen av sin karriere.

Les også: Ferguson om Ronaldo-målet: – Ingen andre kunne gjort det han gjør

– Han er en bedre spiller nå enn han spilte for oss fordi han har modnet ytterligere. Han er 28 år og på toppen av sin karriere, sa Ferguson.

Artikkelen fortsetter under bildet!

ronaldoweb
ronaldoweb

På spørsmål om hvordan han har planlagt å stoppe portugiseren på Old Trafford, svarte skotten med glimt i øyet.

– Jeg har en plan for hvordan vi skal stoppe han. Det kalles en machete. Plan B er et maskingevær, sa Ferguson.

Ronaldoretur?

Den siste tiden har det også vært mye snakk om en eventuell retur til Old Trafford for Ronaldo.

Les også: Sjekk fredagens fotballrykter: – I sommer kan de to gjenforenes i sjokkovergang

Ferguson har innrømt at han ville elsket å se sin tidligere elev tilbake i den røde drakten, men han avviser at det er en kjempeovergang i emning til sommeren.

– Jeg har ikke fått noen signaler som tilsier at det kommer til å skje. Såvidt jeg vet, er dette bare rykter. Ronaldo har to år igjen av kontrakten og jeg tror dette er en del av forhandlingene rundt en ny kontrakt, avsluttet skotten.