Beñat Etxebarria (Foto: Scanpix)
Beñat Etxebarria (Foto: Scanpix)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Manchester United vil ha den nye Xavi

Mens Arsenal kan få frisk kapital med nye eiere. Sjekk dagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ:Se City-spillerne danse «Harlem Shake»
LES OGSÅ: Fotballforbundet møtte toppklubbenes rike onkler i London

Premier League:

Manchester United ser ut til å suse mot et nytt Premier League-gull denne sesongen. Men klubben er likevel på utkikk etter å forbedre stallen til sommeren. Nå melder Corriere Dello Sport at klubben har fått grønt lys til å legge inn et bud på rundt 160 millioner kroner for Real Betis-spiller Benat Etxebarria. 26-åringen har vist fin form i La Liga denne sesongen, og kan være på vei til England.

Grant Holt i Norwich har blitt linket til Celtic denne sesongen. Nå har spissen gått ut og sagt at han kommet til å bli i Norwich i tiden fremover. – Jeg signerte en treårs kontrakt i fjor, og jeg vil være her ut kontrakten, sier Holt ifølge Sunday Mirror.

Norwichs Grant Holt (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Norwichs Grant Holt (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Liverpool og Arsenal har fått øynene opp for 20-åringen Son Heung-min som til daglig spiller i Hamburg. Son blir ettertraktet som et kjempetalent i tysk fotball, og det har vekket interessen fra store klubber i Europa. Ifølge Sky Sports har Son blitt tilbudt en ny kontrakt som kan gjøre at han blir i Hamburg i fremtiden også.

Christian Benteke har imponert i sin første sesong i Premier Leauge. Det har gjort at flere større klubber har fulgt ekstra nøye med på belgieren. Aston Villa skal ha tilbudt spissen en ny kontrakt som de håper er nok til å beholde spissen en ny sesong i Birmingham. Tottenham, Arsenal, Liverpool og Manchester City har alle blitt nevnt som mulige nye klubber for Benteke.

Christian Benteke (Foto: PA Wire)
Christian Benteke (Foto: PA Wire)

Arsenal og Barcelona skal være interessert i å se nærmere på Omar Abdulrahman fra Forente arabiske emirater. Unggutten imponerte under OL i London, og klubbene skal ha fulgt nøye med på 21-åringen etter mesterskapet.

Omar Abdulrahman (Foto: Scanpix)
Omar Abdulrahman (Foto: Scanpix)

Et rykte som ikke handler om spillerkjøp. The Sun melder at en investorgruppe i midtøsten skal være interessert i å legge inn et bud på 1,5 milliarder pund for å kjøpe opp Arsenal. Investorene er fra Qatar og Forente arabiske emirater og har jobbet med en avtale om å kjøpe opp klubben den siste tiden. – Dette er seriøse investorer med ekstremt mye penger, sier en kilde til avisen.

Stoke er lysten på å forsterke midtbanen. Ifølge Mirror skal de være interessert i Liverpools Jonjo Shelvey. Spilleren er verdsatt til rundt 70 millioner kroner.

SKADETRØBBEL: Jonjo Shelvey (Foto: John Walton/Pa Photos)
SKADETRØBBEL: Jonjo Shelvey (Foto: John Walton/Pa Photos)

Mens Liverpool vil forsterke på keeperplassen. Pepe Reina spilte en god kamp mot Wigan lørdag kveld, men spanjolen har ikke vært stabil den siste tiden. Derfor skal Liverpool begynte å se seg om etter en etterfølger for Reina. Ifølge Mirror skal de være interessert i Sunderlands Simon Mignolet.

Hvilke spillere ønsker du deg til ditt favorittlag? Ta debatten i kommentarfeltet under!