Milan opp på tredje

To mål av Giampaolo Pazzini og en flikk fra Kevin-Prince Boateng ga Milan 3-0-seier over Lazio og tredjeplass i serie A lørdag.

Milan viste ingen nåde mot gjester som måtte greie seg med ti mann etter at playmaker Antonio Candevra ble utvist etter et drøyt kvarter. Seieren betydde at Lazio ble passert på tabellen.

Milan presset på helt fra start og hadde store sjanser tidlig i kampen, men først i de fem siste minuttene før pause ble det uttelling. Først slo Pazzini til etter at Pereirinha blokkerte et forsøk fra Stephan El Shaarawy, og bare minutter senere omsatte Boateng en keeperretur i scoring etter en nikk fra Pazzini.

Ingen tvil om at Pazzini var dagens mann, og han fastsatte resultatet i annen omgang.

– Det er utrolig. Vi hadde to forferdelige måneder i begynnelsen av sesongen, men nå er vi virkelig i gang. Vi må bare huske at det er lang tid igjen, sa Pazzini, som er oppe i 12 seriemål.

Serieleder Juventus spilte fredag 1-1 borte mot toeren Napoli. Juventus er seks poeng foran Napoli og 11 foran Milan. (©NTB)