«Moa»-scoring til ingen nytte mot Dortmund

Mohammed Abdellaoue scoret trøstemålet for Hannover da Borussia Dortmund sikret seg en komfortabel 3-1-seier.

moa (Foto: Frank Augstein, © FA LG**BRL**)

Dortmund - Hannover 3-1

Mohammed Abdellaoue var med fra start for Hannover i bortekampen mot serietoer Borussia Dortmund lørdag. I løpet av de første 20 minuttene hadde storscorer Robert Lewandowski satt gjestene på plass med to scoringer.

Abdellaoue, som har tilbrakt mye tid på innbytterbenken denne sesongen, viste seg tilliten verdig. Fem minutter før pause satte han hodet til en dødball og reduserte til 2-1.

Over i andre omgang klarte aldri Hannover å utligne. Abdellaoue ble byttet ut til fordel for Jan Schlaudraff i det 78. minutt. Bare fire minutter tidligere hadde Julian Schieber satt inn 3-1 for Dortmund, noe som også ble sluttresultatet.

I Hamburg var Greuther Fürth gjester. Per Ciljan Skjelbred fikk ikke spilletid, men tidligere Haugesund-spiss Nikola Djurdjic tegnet seg på scoringslisten da han sendte gjestene i føringen etter et snaut kvarter. Maximilian Beister scoret 1-1-målet etter 21 minutter.

Vegar Eggen Hedenstad måtte også se sitt lag fra benken lørdag. Freiburg besøkte Nürnberg og fikk med seg ett poeng hjem, etter scoringer av Timmy Simons for Nürnberg og Jonathan Schmid for Freiburg. (©NTB)