QPR manager Harry Redknapp har svært lite å glede som over for tiden (Foto: GLYN KIRK/Afp)
QPR manager Harry Redknapp har svært lite å glede som over for tiden (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Treningsleir endte i fyllekalas

QPRs treningsleir til Dubai endte med femdagers fyll og spetakkel.

Harry Redknapp forsøker desperat å redde QPR fra nedrykk fra Premier League. Han forsterket laget betraktelig i januar med blant annet Christopher Samba.

Etter at de nye spillere hadde kommet inn, valgte laget å dra på en treningsleir til Dubai. Det endte med et fyllekalas av de sjeldne. De skriver avisen Mirror.

– Det var som et utdrikningslag
– Noen spillere var ute til klokken fem, og de gikk på trening klokken åtte. Det var som et utdrikningslag. Noen så ut som de hadde fått en fem-dagers ferie, sier en spiller til avisen.

Flere av spillerne skal ha vært så fulle at de ikke kunne være med å trene. Turen til Dubai skulle være «team building» for et lag som bare har vunnet to kamper denne sesongen, men det hele endte opp som en ferietur.

Les også: Her får Redknapp kake av journalist på QPRs pressekonferanse

– Det var en uke hvor vi kunne ha ordnet opp i problemene i klubben, men i stedet ble det en ferietur. Det hadde vært bedre om vi ble værende i London, sier en QPR-spiller til avisen.

Redknapp uvitende
En ansatt i trenerteamet til QPR innrømmer til avisen at turen kom ut av kontroll.

– Noen av barregningene var enorme. Det var bare en fest. To eller tre spillere kunne ikke trene dagen etter. Vi må ta skylden for hva vi gjorde, sier kilden til avisen.

Fredag kveld fikk Redknapp spørsmål om den aktuelle turen, men han sier han ikke hadde samme opplevelse av turen.

– Jeg tror ikke på det du sier, sier Redknapp.