fcf1
fcf1

Se FC Football: Hva er ukas styggeste mål?

Det står mellom Tottenhams Gylfi Sigurdsson og Ryan Tunnicliffes mål for Barnsley, og Gunnar Halle er dommer. Se FC Football gratis her!

Det er mange kåringer av hva som er de vakreste målene som blir scoret, men altfor sjelden får stygge mål nok oppmerksomhet. Derfor er det en sann glede å kunne invitere til kåring av ukas styggeste mål. Kampen står mellom Gylfis Sigurdsson mål for Tottenham mot West Ham og Ryan Tunnicliffes mål for Barnsley mot Bristol City. Dommer er ingen ringere enn Gunnar Halle, som selv har stått for et hattrick mot San Marino, med en samlet avstand på ca. tre meter.

Se alle FC Football-episodene gratis her!

Vi har også tatt turen til London for å besøke Tottenhams-spillerne favorittatovør, Lal Hardy. Aaron Lennon, Kyle Walker, Jermain Defoe, Emmanuel Adebayor, Dimitar Berbatov, Benoit Assou-Ekotto og Jack Wilshere er blant de mange spillerne som har blitt pynta på av herr Hardy.

LES OGSÅ: Elleve år gamle Åsmund fikk møte United-legende

I tillegg blir det en x-rated seksjon av sendingen, hvor vi prøver å få Gunnar Halle til å forklare hvorfor fotballspillere så altfor ofte har henda nedi shortsen. Også viser vi altfor mange eksempler på at akkurat det skjer, beklager det på forhånd.