Camilla Herrem, Byåsen
Camilla Herrem, Byåsen

Optimistisk Camilla Herrem legges under kniven

Fredag fjerner håndballstjernen en løs beinbit i hælen.

Camilla Herrem opererer fredag morgen den høyre hælen som i lang tid har skapt problemer for venstrekanten til Byåsen og kvinnelandslaget i håndball.

Inngrepet gjøres av en spesialist i Nederland, og Herrem er optimist etter undersøkelsene før operasjonen.

– Det ligger en løs beinbit i hælen. Den gnager på sener og det gjør vondt, så den må vekk. Men det er deilig å finne ut av hva det er, og jeg er letta fordi jeg var redd de skulle finne mer som var galt. Så for meg er dette knallbra nyheter, sier Herrem.

Hun har tidligere gjort inngrep i hælen uten å bli bra. Senest i fjor høst fikk hun beskjed om at det ikke var noe mer å gjøre med skaden.

Løsningen var enkel: forebygging, spesialsko, og å bite tenna sammen.

Les også: Herrem må spille med smerter

– Mye har skjedd, og før undersøkelsen i dag lå det an til at en operasjon ville hjelpe. Det så også ut til at det ville ta tre til fem måneder å bli bra..Nå sier spesialisten at det blir to til tre uker på krykker, sykling etter fem uker og jogging etter om lag åtte. Det synes jeg høres veldig bra ut, men det forutsetter jo at alt går etter planen, sier Byåsen-spilleren.

– Skaden har plaget meg i lang, lang tid. Nå ser dette langt bedre ut enn fryktet, men jeg må jo se det an. Og det er viktig å ikke stresse for å komme tilbake, sier Herrem.

Vel vitende om at hun har tatt mange gull, men ingen av dem i tålmodighet..