TILBAKE: John Arne Riise skal tvitre igjen (Foto: Pricecategory_A/Terje Rakke.)
TILBAKE: John Arne Riise skal tvitre igjen (Foto: Pricecategory_A/Terje Rakke.)
John Arne Riise, Fulham
John Arne Riise, Fulham

John Arne Riise gjør comeback - på Twitter

Etter seks måneders øredøvende Twitter-stillhet har John Arne Riise fått nok.

– Jeg savner den løpende kontakten med personlige tilhengere og med supportere jeg har et forhold til og som synes det var hyggelig å følge med i tilværelsen og karrieren min, sier Fulham-backen med rekord i antall landskamper for Norge.

– Jeg blir mer og mer innstilt på å gjøre et snarlig comeback på Twitter!

Det var oppstyret rundt en Twitter-melding forut for landskampen mot Island i Reykjavik i september i fjor som fikk John Arne Riise til å stenge kontoen.

Dagbladet mente “munnhuggeriet” med sunnmørske kritikere var et bevis for at John Arne Riise var ufokusert og opptatt av uvesentligheter foran den viktige VM-premieren på Laugardalsvöllur.

Les også: Carews Inter-drøm knust: – Problemet er nok at jeg er et stykke unna toppform

Før hjemmemøtet med Slovenia tirsdagen etter ble den tidligere Monaco-, Liverpool- og Roma-spilleren hudflettet over tre sider i VG – for så å forlate Ullevaal-gresset som matchvinner etter straffescoring på overtid.

– Kanskje var det litt puslete av meg å kaste kortene den gangen. I dag føler jeg at jeg burde stått hardere på retten til å ytre meg og si hva jeg tenker og mener. Vi lever tross alt i et samfunn med ytringsfrihet. Og påstanden om at jeg ikke var fokusert, faller på sin egen urimelighet. Du finner ikke en landslagsspiller som er mer giret på å gi hundre prosent for Norge.