Byderby i cupfinalen

Atlético Madrid spilte 2-2 mot Sevilla onsdag og sørget for at den spanske cupfinalen i mai blir et byderby mot Real Madrid.

Real overrasket tirsdag kveld med 3-1-seier borte mot den suverene serielederen Barcelona i semifinalens returkamp.

Atlético tok med seg 2-1-ledelse til bortekampen mot Sevilla, og laget økte ledelsen to ganger i den første halvtimen på Estadio Sanchez Pizjuan.

Diego Costa, som scoret begge Atléticos mål i første kamp, fullførte et slags hattrick med et solomål i kampens sjette minutt. Med sju cupmål denne sesongen er han turneringens toppscorer foran Cristiano Ronaldo og Alvaro Negredo.

Brasilianeren raidet deretter på kanten og la inn til Radamel Falcao, som langt på vei punkterte kampen.

Til glede for hjemmepublikum skapte Jesús Navas ny spenning da han skrudde inn reduseringen i slutten av første omgang. (©NTB)