Wayne Rooney (Foto: Scanpix)
Wayne Rooney (Foto: Scanpix)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – PSG henter Rooney i sommer

Mens Real Madrid vil by 700 millioner kroner for Gareth Bale. Sjekk dagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ:Se City-spillerne danse «Harlem Shake»
LES OGSÅ: Fotballforbundet møtte toppklubbenes rike onkler i London

Premier League:

Vi starter med et rykte som nok kommer til å bli heftig diskutert. Ifølge The Times skal Paris Saint-Germain stå klare til å by på Wayne Rooney i sommer. PSG skal være jakt etter en stjernespiss som kan gå i tospann med Zlatan Ibranhimovic på topp i den franske hovedstaden. Rooney skal stå øverst på ønskelisten.

Tottenham vil forsterke angrepet sitt. For øyeblikket har London-klubben bare Jermain Defoe og Emmanuel Adebayor som spisser i laget. Tottenham-fansen ventet i det lengste på en ny spiss i januar, men ble skuffet. Nå kan det se ut som en ny spiss er første prioritet i sommer. Ifølge givemefootball.com skal Spurs være på jakt etter Roberto Soldado fra Valencia. 27-åringen står med 17 mål denne sesongen.

Roberto Soldado (Foto: Sergio Torres/Ap)
Roberto Soldado (Foto: Sergio Torres/Ap)

Men selv om det er tynt med spisser i Spurs, så er det en mann alle snakker om. Og han scorer nesten alle målene til Spurs selv om han ikke er spiss. Gareth Bale. Daily Express melder onsdag at Real Madrid vil starte budkrigen på spilleren som har imponert alle den siste tiden. Prislappen på det første budet: 700 millioner kroner. Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon forteller at de har de økonomiske musklene til å hente waliseren til Spania. – Ja, vi har brukt mye penger de siste årene, men vi har en veldig god økonomi, sier Calderon.

Tirsdag meldte TV 2 Sporten i ryktene at Robert Lewandowskis agent flørtet med flere klubber om en mulig overgang, og at Manchester United skal står klare til å ta imot superspissen. Han sa at Lewandowski aldri blir mer enn to år i en og samme klubb, og at han nå var inne i sin tredje sesong i Dortmund. Nå sier agenten Cezary Kucharski at spissen har bestemt seg for hvem han skal spille for neste sesong. – Robert har bestemt seg. Det er bare han som bestemmer når han vil fortelle hvem han skal spille for neste sesong, sier Kucharski.

Robert Lewandowski har scoret fem CL-mål denne sesongen. I kveld kan antallet økes i Malaga
Robert Lewandowski har scoret fem CL-mål denne sesongen. I kveld kan antallet økes i Malaga

David Villa og Arsenal har vært en romanse vi har hørt mye om den siste tiden. Nå skal kjærligheten ha blomstret igjen. Arsene Wenger var interessert i å hente spanjolen til Emirates i januar, men fikk ikke gjennom overgangen. Ifølge talksport vil franskmannen hente Villa i sommer.

HEIT: David Villa er et hett navn på overgangsmarkedet. (Foto: Scanpix)
HEIT: David Villa er et hett navn på overgangsmarkedet. (Foto: Scanpix)

Det er ikke bare spillere som blir ryktet hit og dit. I Chelsea sitter Rafa Benitez meget løst i managerstolen, og ifølge Daily Express har Roman Abramovich funnet hans etterfølger. Jupp Heynckes skal være mannen russeren er lysten på å hente til Stamford Bridge som den neste Chelsea-manageren.

Jupp Heynckes. (Foto: FABIAN BIMMER/Afp)
Jupp Heynckes. (Foto: FABIAN BIMMER/Afp)

Manchester United skal ha gitt Nani et ultimatum når det gjelder å signere en ny kontrakt. Ifølge The Sun skal klubben ikke være villig til å betale midtbanespilleren mer enn 900 000 kroner i uken. Nani selv mener han er mer verdt, og skal ha sett seg ut rundt 1,3 millioner kroner i uken som en god nok lønn for at han skal signere ny kontrakt med Manchester United.

United skal også være interessert i å hente nye spillere til Old Trafford. I helgen var de igjen på plass i Portugal for å følge unggutten James Rodriguez fra Colombia. Unggutten er et av de største talentene i Colombia og spiller nå i Porto. Han er blitt hyllet som den nye Carlos Valderrama. Men det kan fort bli dyrt for United å hente talentet. Han skal ha en utkjøpsklausul på hele 360 millioner kroner ifølge Daily Mail.

James Rodriguez (Foto: Scanpix)
James Rodriguez (Foto: Scanpix)

Hvilke spillere ønsker du deg til ditt favorittlag? Ta debatten i kommentarfeltet under!