doyle_solbakken_2
doyle_solbakken_2

Wolves-stjerne forsvarer Solbakken: – Han trengte mer tid

Sammenligner nordmannen med Brendan Rodgers.

Wolves-angriper Kevin Doyle innrømmer at Wolves-spillerne ikke var tålmodige nok med Ståle Solbakken, som fikk sparken i begynnelsen av januar.

– Jeg likte Ståle, så det var tøft. Jeg sammenlignet det med da Brendan Rodgers tok over for Steve Coppell i Reading. Han prøvde å forandre måten laget spilte på og fikk sparken, men se hvor han er nå, sier Doyle til Express & Star.

Les også: Wolves under streken etter tap i bunnoppgjør
Les også: Wolves-kapteinen med stikk til Ståle Solbakken

Liverpool-manager Rodgers ble ansatt som Reading-sjef i 2009, men fikk sparken etter bare seks måneder. Turen gikk videre til Swansea, og resten er historie.

– Men Ståle var det veldig likt. Han forsøkte å få oss til å spille. Kanskje hadde vi ikke spillerne, og kanskje hadde vi ikke tid og tålmodighet nok til å komme i rett modus, sier Doyle.

– Det kan være motstand mot forandring. Noen vil spille på én måte, andre på en annen. Noen liker en managers treningsøkter, andre gjør det ikke. Men du er nødt til å tenke større enn det. Man spiller for en klubb, ikke en manager, fortsetter han.

Les også: Nedrykkstruede Wolves får hardtslående støtte fra Mike Tyson

Solbakken-erstatter Dean Saunders har ikke klart å få skuta på rett kjøl han heller. Wolves har ikke vunnet på sine siste tolv kamper, og ligger nå på nedrykksplass i Championship.

For Doyles del gjør den siste tids hendelser at han selv ikke ønsker å gjøre som Solbakken.

– Det hele gjør at jeg ikke ønsker å bli manager. Om du spør mange av Wolves-gutta vil de si det samme.