NORSK AMERIKANSK KJÆRLIGHET: De lette etter kjærligheten på TV, men bare et av parene planlegger en fremtid sammen.  (Foto: Sønner av Norge)
NORSK AMERIKANSK KJÆRLIGHET: De lette etter kjærligheten på TV, men bare et av parene planlegger en fremtid sammen. (Foto: Sønner av Norge)
webtease11san1 (Foto: Sønner av Norge)
webtease11san1 (Foto: Sønner av Norge)

Slik går det med «Sønner av Norge»-parene i dag

Hvem er sammen, og hvem har gjort det slutt?

Lurer du på hvordan du skal finne en kjæreste? Å melde seg på et datingprogram på tv viser seg å være langt fra en dum idé.

I sesongens «Sønner av Norge», der fire amerikanere leter etter en norsk kjæreste, endte alle opp med å møte én. Det samme skjedde i fjorårets sesong.

Men når TV-innspillingen var over og hverdagen tilbake, var det flere av parene som begynte å tvile på om følelsene var ekte, og hvor lang avstanden mellom Norge og USA egentlig er.

Erik og Hanne

webtease11san4 (Foto: Sønner av Norge)
webtease11san4 (Foto: Sønner av Norge)

Erik var hos Hanne noen dager i etterkant av «Sønner av Norge»-premieren i januar, før han reiste til Afrika alene. Så fikk hun en mail fra Erik.

– Han fortalte at han ikke var hundre prosent klar for å utforske forholdet, og at han ønsket å satse på karrieren, sier Hanne til tv2.no.

Hun forteller at hun hadde begynt å få følelser for Erik, men at det i ettertid er vanskelig å skille mellom hva som var ekte følelser, og hva som var et resultat av det eventyret «Sønner av Norge» var.

– Det har vært noen tøffe stunder, men likevel sitter jeg nå igjen med mange gode minner, opplevelser og erfaringer som jeg ikke ville vært foruten. Jeg og Erik har snakket om dette, og det er «no hard feelings» mellom oss.

Erik bekrefter at han og Hanne ikke er et par. Det er med blandede følelser han nå følger programmet på tv.

– Det er herlig å se Hanne på tv hver uke, men det er også trist. Mine følelser for Hanne var genuine under innspillingen og jeg bryr meg fortsatt om henne. Vårt forhold utviklet seg ikke til noe mer, og jeg vet at jeg kunne prøvd hardere.

Her er det første «Sønner av Norge»-kysset

David og Marlene

webtease11san1 (Foto: Sønner av Norge)
webtease11san1 (Foto: Sønner av Norge)

I siste episode av «Sønner av Norge» offentliggjorde David og Marlene at de var kjærester, og det har på ingen måte stoppet der. Ifølge paret har deres forhold nådd nye høyder.

– Vi har gått fra å lære å kjenne hverandre til å elske livet gjennom hverandre, sier David til tv2.no.

Han og Marlene har møttes en rekke ganger, både i Norge og i USA. Nå ser de for seg at de i fremtiden skal bo delvis i Norge og delvis i USA.

– Jeg har aldri elsket noen som jeg elsker Marlene. Jeg trodde det var umulig å ha disse følelsene, sier David.

Marlene stemmer i.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle finne en som jeg passet så godt sammen med. I begynnelsen virket alt surrealistisk og det var vanskelig for meg å fatte at David valgte meg, men nå føles det ut som et skikkelig parforhold og jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer for oss.

Les også: Derfor trakk Christina seg fra «Sønner av Norge»

Rachelle og Finn

webtease11san2 (Foto: Sønner av Norge)
webtease11san2 (Foto: Sønner av Norge)

Som tv-seere trodde vi at Rachelle og Finn skulle bli kjærester, og det troddde de selv også. De snakket nesten daglig på telefon eller Skype, og planla at Finn skulle komme tilbake til USA for å møte flere av Rachelles venner og familie, men så begynte Finn i ny jobb offshore, og det ble vanskelig å holde kontakten.

– Jeg følte ikke savnet etter å prate med Rachelle. Hun dukket ikke opp i tankene mine, noe hun burde om jeg hadde vært forelsket, sier Finn ærlig.

Finn har bare gode ting og si om Rachelle, og det samme gjelder andre veien. Likevel ble det ikke kjærlighet mellom dem.

– De sier at «distance makes the heart grow fonder», men i vårt tilfelle fikk avstanden oss til å innse at vi ikke var forelsket. Vi funker bra sammen og vi ser etter det samme, noe som førte oss sammen, men kjemien var litt påtvungen, sier Rachelle.

Les også: Sønner av Norge-Rachelle ba til Gud om en kjæreste

Turner og Therese

webtease11san3 (Foto: Sønner av Norge)
webtease11san3 (Foto: Sønner av Norge)

Terese og Turner er begge studenter, og studentøkonomien strekker ikke til reiser mellom Norge og USA. De snakker sammen online nesten daglig, men har ikke tatt forholdet videre etter «Sønner av Norge».

– Avstanden gjør det vanskelig å utvikle noe mer, men vi er gode venner, sier Therese, som studerer psykologi i Oslo.

Turner har søkt på studier ved Universitetet i Oslo, og håper på å ende opp på samme universitet som Therese til høsten.

– Ingen av oss har det travelt med å hoppe inn i noe. Vi tar bare alt som det kommer. Jeg vet at Therese trenger tid for å virkelig falle for noen, så vi får bare ta det som det kommer, sier Turner.

Les også: Sønner av Norge-Turner avslører sine følelser for jentene