Robert Lewandowski (Foto: Scanpix)
Robert Lewandowski (Foto: Scanpix)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Agentprat har fått Ferguson til å finne frem lommeboken

Mens Chelsea vil hente stjerneskudd fra Southampton. Sjekk dagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ:Se City-spillerne danse «Harlem Shake»
LES OGSÅ: Fotballforbundet møtte toppklubbenes rike onkler i London

Premier League:

Arsenal skal være interessert i å hente en ny spiss i sommer. Arsene Wenger skal ha lagt sine øyne på Udinese-spiss Matej Vydra som for øyeblikket er utlånt til Watford. Vydra har scoret 20 mål for Watford denne sesongen.

Matej Vydra er Watfords toppscorer denne sesongen (Foto: Scanpix)
Matej Vydra er Watfords toppscorer denne sesongen (Foto: Scanpix)

Det er ikke den eneste Wenger vil forsterke med. Ifølge The Sun skal han være interessert i å hente Sebastian Rode fra Eintracht Frankfurt i sommer. Rode har hatt en god sesong i Bundesliga og spiller på det tyske U21-landslaget. Det er snakk om en prislapp rundt 75 millioner for talentet.

Chelsea er på utkikk etter erstattere for Ashley Cole. Ifølge Daily Mail skal London-klubben være klar til å legge rundt 100 millioner kroner på bordet for Southampton-talentet Luke Shaw.

Stortalentet Luke Shaw. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Stortalentet Luke Shaw. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Robert Lewandowski er blant Europas heteste spisser. Den polske målmaskinen har bøttet inn mål for Dortmund de siste sesongene, og han står med 44 mål på 86 kamper for den tyske klubben etter at han kom fra Lech Poznan. Han har blitt linket til flere med storklubber. Ifølge Mirror skal Alex Ferguson følge ekstra nøye med polakken etter at agent hans gikk ut å hintet om at han kan forlate Dortmund i sommer. – De som har fulgt Roberts karriere vet at han aldri blir mer enn to år i samme klubb. Nå er han inne i sin tredje sesong i Dortmund. Dere får lese mellom linjene her, sier Lewandowskis agent Cezary Kucharski.

Jamie Carragher har allerede sagt at han gir seg etter sesongslutt. Brendan Rodgers har selvfølgelig startet jakten på hans erstatter. Rodgers skal være interessert i Feyenoord-spiller Stefan De Vrij.

Men nederlenderen er ikke den eneste Rodgers er på jakt etter. I Newcastle er de opptatt av å resignere Hatem Ben Arfas kontrakt for å holde Liverpool unna sin franske juvel. Rodgers skal allerede ha forhørt seg om Ben Arfa, men Alan Pardew vil neppe la franskmannen gå uten kamp.

ØNSKET I LIVERPOOL: Hatem Ben Arfa har flere ganger dukket opp i ryktespaltene på Liverpools ønskeliste. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
ØNSKET I LIVERPOOL: Hatem Ben Arfa har flere ganger dukket opp i ryktespaltene på Liverpools ønskeliste. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

Gareth Bale er kanskje det heteste navnet for de store klubbene på kontinentet for øyeblikket. Tottenham må komme til Champions League for å beholde juvelen sin. Ifølge talkSPORT skal klubben allerede være på utkikk etter erstattere. Antoine Griezmann fra Real Sociedad skal være på klubben liste over spillere som kanskje må forsøke å erstatte waliseren.

Manchester City er alltid å regne med blant ryktene. Klubben skal være interessert i både Jesus Navas og Geoffrey Kondogbia fra Sevilla. Klubben skal være villig til å selge spillerne, men det vil koste City rundt 170 millioner kroner.

Jesus Navas (Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS)
Jesus Navas (Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS)

Anzhi Makhachkala skal være interessert i Tottenham-forsvarer Younes Kaboul. Midtstopperen har slitt med skader denne sesongen, men var en av klubbens beste spillere forrige sesong. Anzhi skal ha blitt overrasket over at London-klubben har satt en prislapp på rundt 100 millioner kroner for Kaboul.

Hvilke spillere ønsker du deg til ditt favorittlag? Ta debatten i kommentarfeltet under!