semb berge_ copy (Foto: Junge, Heiko, © HEJ)
semb berge_ copy (Foto: Junge, Heiko, © HEJ)
ØNSKET AV MOLDE: Fredrik Semb Berge er på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste. (Foto: Junge, Heiko, © HEJ)
ØNSKET AV MOLDE: Fredrik Semb Berge er på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste. (Foto: Junge, Heiko, © HEJ)

Molde har budt to millioner for Semb Berge

Solskjær bekymret for baklengsmålene og mener Molde ikke er gullfavoritt

Molde ønsker å kjøpe Fredrik Semb Berge - og har lagt inn et bud på to millioner kroner for Odds stopperkjempe.

18 dager før seriestart er Ole Gunnar Solskjær så misfornøyd med antallet baklengsmål at han mener Molde ikke er favoritt til Tippeliga-gull.

– Vi er i en utfordrerposisjon føler jeg etter de kampene vi har spilt. Spillerne må vite at vi ikke kan spille en sånn type naiv fotball og slippe inn så mye mål som vi har gjort, sier Solskjær til TV 2.

Har lagt inn bud
Men nå tar Solskjær grep for å erstatte Vegard Forren. TV 2 vet at Molde har lagt inn et bud på to millioner kroner på Fredrik Semb Berge. U21-midtstopperen imponerte da han fikk sin A-landslagsdebut for Norge på Afrika-turneen i januar.

– Vi har vist interesse for flere spillere, vi. Hvem vi har lagt inn bud på trenger jeg ikke å kommentere, sier MFK-treneren.

Odds daglige leder Einar Håndlykken vil ikke si hvilken klubb som har lagt inn bud på Semb Berge, men bekrefter at det har kommet en henvendelse.

– Det har vært flere klubber på banen, og en nå med en helt konkret interesse. Men vi ønsker å bygge et sterkt lag her i Telemark, og kommer ikke til å takke ja til det budet, sier Håndlykken.

Odd ønsker fem-seks mill
Trolig ønsker Odd minst fem-seks millioner kroner for Semb Berge. Dermed må Molde heve budet betraktelig om klubben skal få løst det som i øyeblikket kan se ut som et midtstopperproblem. Even Hovland er fortsatt ikke spilleklar etter sin langvarige kneskade, og også Kristoffer Vatshaug har slitt med skade. Børre Steenslid er også et usikkert kort etter mange og lange skadeproblemer.

– Vi har mange som er litt usikre. Hadde jeg sett frem i glasskula og visst at de er friske om to-tre uker, så hadde det ikke vært noe problem, sier Solskjær.

– Hvor interessant er Fredrik Semb Berge da?

– Jeg trenger ikke å kommentere enkeltspillere som er andre lags spillere, svarer Solskjær.