Thoresen med assist i storseier

Patrick Thoresen sto for en assist for SKA St. Petersburg i 6-1-seieren borte mot Atlant Moskva i KHL-sluttspillet mandag. For Mats Zuccarello Aasen ble det et nytt tap.

Nordmannen vartet opp med assisten da svenske Tony Mårtensson la på til 5-0 tidlig i tredje og siste periode. Totalt hadde Thoresen tre skudd i kampen, to i første periode og ett i midtperioden. Han fikk 19.07 minutter på isen.

SKA scoret alle sine mål før hjemmelaget fikk en redusering helt mot slutten av kampen. Thoresens lag leder 3-1 sammenlagt over Atlant Moskva etter fire kamper i KHL-sluttspillets første runde.

For Mats Zuccarello Aasen ble det ingen god mandag. Han hadde kun et skudd på mål for Metallurg Magnitogorsk i 1-4-tap borte mot Salavat Julajev.

Dermed ligger Zuccarellos lag under 1-2 etter tre kamper. Nordmannen fikk det ikke helt til å stemme offensivt, noe som gjorde at det altså bare ble bare med et skudd på mål i siste periode. Zuccarello var på isen i nesten 22 minutter.

Metallurg tok ledelsen ved Sergej Mozjakin etter 19.54 minutter. Det tok ikke lang tid før Salavat utlignet tidlig i midtperioden. Det ble ytterligere to mål til for vertene før den siste pausen. Zuccarello og co. klarte aldri å slå tilbake og tapte 1-4. (©NTB)