SPILLER FOR ENGLAND: Raheem Sterling vier sin internasjonale fremtid til det engelske landslaget. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
SPILLER FOR ENGLAND: Raheem Sterling vier sin internasjonale fremtid til det engelske landslaget. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Sterling: – Mamma tvinger meg til å vaske huset

Raheem Sterling forteller at moren hjelper ham å holde beina på jorden.

Liverpools 18-åring har kommet som en komet denne sesongen. I høst var han en av de store overraskelsene i Premier League. Raheem Sterling spilte seg til fast plass på Liverpool-laget, og var et av klubbens lyspunkter i en heller laber sesongåpning. Han har også fått sin debut på det engelske landslaget denne sesongen.

Sterling har også havnet på forsidene av avisene i England for sine utenomsportslige krumspring. Blant annet da han måtte inn til politiavhør i forbindelse med etterforskningen av et overfall mot en kvinne i Liverpool.

– Mamma synes jeg er lat
Under Liverpool-dokumentaren «Being Liverpool» fikk unggutten klar beskjed om å vise respekt av Brendan Rodgers under treningsleir i USA.

I et intervju med Liverpool sin egen hjemmeside forteller Sterling at moren hans hjelper ham å holde beina på jorden. Oppskriften er godt gammeldags husarbeid.

Les også: Sterling må i retten etter overfallsanklage

– Mamma og familien min hjelper meg slik at det ikke skal bli for mye. De har betydd mye for meg, og mamma har flyttet hit fra London. Jeg får kjeft av henne hele tiden fordi hun synes jeg er for lat. Hun vil at jeg skal hjelpe til med husarbeidet, og jeg begynner å bli flinkere til det, sier Sterling til liverpool.com.

– Jeg ryddet rommet mitt for et par dager siden.

– Ferdig med Twitter
Sterling forteller at han satser alt på fotballen for tiden – og forstyrrelser som Twitter og Facebook har han ikke tid til.

– Jeg er ferdig med Twitter. Jeg måtte bli voksen, og jeg kan ikke gjøre de samme tingene som jeg gjorde før. Det er viktigere å fokusere på fotballen, sier Sterling.

– Som en drøm
Sterling fikk sin debut for England under treningskampen mot Sverige i høst, men 18-åringen kunne også valgt å spille for Jamaica hvor han er født.

– Jeg har alltid spilt for England på de aldersbestemte lagene, og det føltes ikke riktig å skifte. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg debuterte for England, forteller Sterling.