Hertha Berlin feiret opprykket til Bundesligaen for to år siden. Denne sesongen kan de høyst sannsynlig gjøre det samme igjen (Foto: WOLFGANG RATTAY/Reuters)
Hertha Berlin feiret opprykket til Bundesligaen for to år siden. Denne sesongen kan de høyst sannsynlig gjøre det samme igjen (Foto: WOLFGANG RATTAY/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Tysk og fransk på langoddsen mandag

To opprykkskandidater bør innfri

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Hertha Berlin - 1. FC Kaiserslautern H: 1,75 U: 3,15 B: 3,50

Monaco - Lens H: 1,60 U: 3,00 B: 4,60

Totalodds: 2,80

Innleveringsfrist: 20:10

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Hertha Berlin - 1. FC Kaiserslautern H: 1,75 U: 3,15 B: 3,50

Lagene er henholdsvis nr. 2 og nr. 3, men det skiller hele ti poeng. Hertha Berlin har tatt poeng i 20 kamper på rad, hvor av 14 er vunnet. De måtte nøye seg med 2-2 her mot nabo Union før Aalen ble slått 1-0 borte. Kluge (mb) er tilbake etter soning. Seks mann er ute av troppen, men dette er ikke sentrale spillere og trener Jos Luhukay kunne neppe stilt med sterkere mannskap enn det han kan mønstre her. Kaiserslautern tapte de siste tre i 2012. Laget ble forsterket, og i vårsesongen er tallene 2-1-0. Mål i mot er unngått i disse tre, men etter 3-0-seieren hjemme over Dynamo Dresden var 0-0 borte mot Duisburg en liten nedtur. Fire mann er skadet, men de ville neppe fått spille uansett. Langt verre er det at toppscorer Idrissou (a) er suspendert. Hoffer kommer trolig inn i angrepet, men for øvrig ligger det ikke an til å bli endringer. Hertha Berlin har vunnet fem av de siste sju tilsvarende, og H til 1,75 finner veien til kupongen.

Monaco - Lens H: 1,60 U: 3,00 B: 4,60

Monaco topper, slik som forventet. De har 5-3-0 siden forrige nederlag. Sist ble Dijon slått 2-0 borte. Hjemmetallene er ikke bedre enn 6-6-1, men de slo Havre AC 2-1 i forrige opptreden på eget gress. Wolf (f) er fremdeles ikke tilbake, men i praksis kan trener Claudio Ranieri stille med toppet mannskap, og med de samme som i forrige kamp. Lens er nr. 10, trolig med for lang vei opp til tredjeplassen. 12 uavgjorte på de 21 første ble kostbart. Nå har de 2-0-2 på sine fire foregående. Borte har de tapt for Dijon og Angers, mens GFC Ajaccio og Châteauroux er slått hjemme. Målscoren på disse fire er friske 9-8. Allerede torsdag skal de spille åttedelsfinale i cupen, noe som kan spille inn når kveldens startellever skal velges. Åtte spillere er ute av troppen. Av Bonne (f), Fradj (f), Saint-Ruf (f), Diakité (mb), Ducasse (mb), Rogie (mb), Sow (mb), Leghait (a) savnes Diakité, Ducasse og Sow mest. Skal Lens nærme seg opprykksplass må de gå for tre poeng her, og da blir de fort straffet av divisjonens klart sterkeste lag. 1,60 for seier til Monaco spilles.

Få gratis kortleser her