kiel (Foto: Scanpix)
kiel (Foto: Scanpix)

VIF-spillerne må kaste klærne etter jenteinvasjon

507 jenter tok turen til Jordal søndag og sørget med det for at Vålerengas hockeygutter må stille opp til nakenfotografering.

Oslo (TV 2 Sporten): Det er bloggeren og fotografen Anette-Marie Antonsen som inngikk et veddemål med Vålerengas hockeyspillere tidligere i vinter.

Avtalen var at dersom minimum 500 jenter tok turen til Jordal for å se kampen mot Frisk Asker søndag skulle hele laget la seg fotografere nakne til noe som trolig blir en kalender. Hvis ikke var avtalen at Antonsen måtte dele ut bestemannsprisene i bikini.

TV 2 Sporten registrerte at 507 jenter benyttet seg av tilbudet om gratis inngang søndag mens VIF selv opplyser at tallet er 968.

– Jeg har masse tanker om fotograferingen. Om jeg taper vil det ikke bare være et personlig tap, men også et fotografisk tap, sa Antonsen til TV 2 Sporten før helgen.

Påkledd «Shampo»
VIF-trener Espen Knutsen lot seg overtale til å stille opp uten en tråd dersom 1.000 jenter inntok tribunene på Jordal. «Shampo» er derfor trolig meget fornøyd med at tilskuertallet ikke ble høyere enn 2.836.

Suksess på tribunene, men seriemester Vålerenga skuffet på isen. Keeper Steffen Søberg var en av dem som fikk hvile én uke etter at gullet var i boks, men Justin Donati sørget for tidlig VIF-ledelse. Oskar Nilsson utliknet, Donati scoret på ny 30 sekunder ut i midtperioden før Torstein Nordrum satte inn 2-2. Magnus Lindahl ble matchvinner for Frisk Asker med kampens femte scoring i overtall to minutter før andre pause.

Frisk har dermed fortsatt muligheten til å kapre den viktige fjerdeplassen som gir hjemmebanefordel i NM-sluttspillet. Med seier over Lørenskog hjemme i siste kamp torsdag samtidig som Sparta ikke tar poeng mot lokalrival Stjernen, blir det «tigrene» fra Asker som avslutter serien som nummer fire.

Stjernen til sluttspill
Rosenborg og Stjernen har lenge kjempet om den siste sluttspillplassen. Hjemmelaget måtte vinne da de to møttes i den nest siste serierunde i Leangen ishall søndag og ledet 3-2 i siste perioden. Stjernen utliknet og da Rosenborg tok ut målvakt i håp om å sikre tre poeng satte Robin Syversen Olsen pucken i tomt bur ett sekund før slutt.

I den siste kampen søndag fikk tabelljumbo Tønsberg en sjelden opptur med 5-4-seier over Storhamar. Henric Nordin avgjorde for vestfoldingene med sin scoring åtte sekunder før slutt.