Edinson Cavani og Napoli har opplevd måltørke i det siste. I kveld får de besøk av Juventus på Sao Paolo (Foto: GIAMPIERO SPOSITO/Reuters)
Edinson Cavani og Napoli har opplevd måltørke i det siste. I kveld får de besøk av Juventus på Sao Paolo (Foto: GIAMPIERO SPOSITO/Reuters)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Mancini velger Cavani foran Falcao

Og Real Madrid følger med situasjonen til Manchester United-spiss. Sjekk dagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ:Se City-spillerne danse «Harlem Shake»
LES OGSÅ: Fotballforbundet møtte toppklubbenes rike onkler i London

Premier League:

Ifølge Sunday Telegraph har Manchester City-manager Roberto Mancini bestemt seg for å kjøpe Edinson Cavani denne sommeren. Det har versert rykter om både Cavani og Atlético Madrid-angriperen Radamel Falcao, men nå skal den italienske manageren angivelig ha bestemt seg. Også Neymar har vært vurdert på Etihad, men det er altså «Matador» som er løsningen på Mancinis problem.

Cavani har de siste årene hamret inn mål i Serie A og Mancini tror dette er mannen som skal sikre momentumet i Manchester. Ifølge Sunday Telegraph betyr dette at Edin Dzeko er lagt ut for salg, og bosnieren vil sannsynligvis lokke mange beilere sin vei.

FALCAO: Er en ettertraktet mann i Fotball-Europa. (Foto: DOMINIQUE FAGET/Afp)
FALCAO: Er en ettertraktet mann i Fotball-Europa. (Foto: DOMINIQUE FAGET/Afp)

Avisen skriver videre at dette fører til at det er Chelsea og Real Madrid som kniver om Radamel Falcao. Falcao er brennhet og siden overgangen fra Porto til Atlético Madrid har han overbevist stadig flere om at han er en spiss som hører hjemme på øverste hylle.

Men det spørs om Chelsea er lystne på å sprenge banken for en toppspiss. De har gjort det tidligere og har kjøpt inn spillere som Adrian Mutu, Andrey Shevchenko, Hernán Crespo og Fernando Torres til store summer uten at de har blitt den helt store suksessen på Stamford Bridge. I en artikkel i avisen Metro mener de å vite at Chelsea har fått tilbud om å kjøpe Bayer Leverkusen-spiss Stefan Kiessling - som ønsker seg til Premier League til sommeren.

LES OGSÅ: Er Tracy (41) tidenes frekkeste fotballmaskot?

Også Real Madrid har flere spissalternativ i lufta. Javier Hernández skal være skuffet over mangelen på spilletid etter Robin van Persies inntreden på Old Trafford og dette er noe ledelsen på Santiago Bernabeu har plukket opp. Avisen The Mirror mener Real Madrid har speidet på Hernandez siden VM i 2010 og er veldig lystne på å hente mexicaneren til den spanske hovedstaden.

Manchester United's Javier Hernandez (Foto: JON SUPER/Ap)
Manchester United's Javier Hernandez (Foto: JON SUPER/Ap)

Marouane Fellaini innrømmer i et intervju med Sunday People, gjengitt av The Mirror, at han har veldig lyst å spille for Chelsea og at det er muligheten for Champions League-spiss som lokker han. Fellaini har vært en av de store formspillerne i Premier League sålangt denne sesongen og muligheten til å få spille med landsmennene Eden Hazard og Romelu Lukaku trekker positivt opp for Chelsea.

Marouane Fellaini, Everton (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Marouane Fellaini, Everton (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Hvilke spillere ønsker du deg til ditt favorittlag? Ta debatten i kommentarfeltet under!