Creek's Star_MG_3324
Creek's Star_MG_3324

V75 Bjerke: Feirer 10 millioner med taco

En spiller fra Stavanger ble den eneste med syv riktige i V75 idag. Dermed venter en gevinst på ti millioner kroner . - Jeg er familiefar med samboer og leilighet. Jeg skal feire med taco i kveld, jubler pottvinneren.

Han betegner seg selv som en ivrig hestespiller, men det er Dagens Dobbel som er favorittspillet:

- V75 er mest et bonusspill for meg. Favorittbanene mine er Forus og Bjerke. Idag ringte jeg en tipstelefon, tok med noen av tipsene og fylte på med hester jeg selv hadde tro på. Tipstelefonen hadde førstevalg på både 8 Creek's Star og 7 Myklejenta - to av overraskelsene idag. Jeg hadde spilt en bankerfri bong og stod igjen med fire hester i det siste løpet. Jeg håpet på en utbetaling på rundt 500 000 kroner. Det holdt på å svimle for meg da jeg så at utbetalingen ble nesten ti millioner kroner, sier Stavanger-mannen. Han er fortsatt "i svime" når vi ringer:

- Jeg er ute og går tur for å lufte tankene. Dette er ganske overveldende. Det er jo så mye penger! Jeg skal i hvert fall kvitte meg med gjeld. Og så er det fristene å bytte ut leiligheten med et hus, men det får samboeren og jeg vurdere. Akkurat nå er jeg bare uendelig, sier Stavanger-mannen.

To storløp ble kjørt på Bjerke i dag. Kongepokalen ble vunnet av Timian Scott og Vidar Hop etter råsterk avslutning. Tradisjonsrike Jacob Meyers pokal ble vunnet at Faksen jr og Jan Olov Persson. I begge storløpene var førstepremien 200 000 kroner.