torrescech
torrescech

Petr Cech: – Ikke bekymret for Torres

Etter nok en marerittforestilling mot Sparta Praha i Europaligaen torsdag begynner det for alvor å skorte på tålmodigheten til Chelsea-supporterne med Fernando Torres.

Men lagkamerat Petr Cech derimot er ikke bekymret og mener han ser tegn til på at det snart vil løsne for spanjolen.

– Det hadde vært bekymringsverdig om han ikke hadde sjanser. Hvis du ønsker at spisser skal ha mulighet til å score må de selv skape eller komme til sjanser. Det gjør han, sier Chelseas sisteskanse i et intervju med Daily Mirror gjengitt av Sky Sports.

LES OGSÅ: Se City-spillerne danse «Harlem Shake»

Uheldig
– Du kan se han alltid kommer i situasjon hvor han kan avslutte, sånn som han gjorde i første omgang mot Sparta Praha. Hans timing og posisjonering i boksen var god i første omgang, men uheldigvis klarte han ikke legge ballen i mål.

Syv mål på 23 kamper
Mange blå håpet at manager Rafael Benitez skulle få skikk og orden på Torres, men etter noen måneder i sjefsstolen på Stamford Bridge har man ikke sett noen synlig forbedring med spissen. Torres har notert seg for syv Premier League-mål på 23 kamper denne sesongen, noe som er langt unna det Chelsea-supporterne forventet da den tidligere Atlético Madrid-spissen signerte for blåtrøyene.

Se Manchester City-Chelsea på TV 2 PL 1 og TV 2 Sumo søndag kl. 14.30!

LES OGSÅ: Mancini slår tilbake mot kritikerne: – De forstår ikke fotball

I januar ble Demba Ba hentet fra Newcastle for å gi Torres konkurranse om spissplassen. Det har gått i flere uker gått hete rykter om at Chelsea er interessert i å kjøpe Radamel Falcao fra Atlético Madrid - med Fernando Torres som en del av pakken.

I morgen har Torres nok en mulighet til å vise seg prislappen verdig. Da møter Chelsea serietoer Manchester City på Etihad og de blå fra London trenger en seier for å stikke av med kampen om tredjeplassen.

Kommer Fernando Torres noengang til å slå tilbake? Ta debatten i kommentarfeltet under!