Nye jubelscener kan forventes for Falcao og Atletico Madrid i kveldens hjemmekamp mot Valencia (Foto: SUSANA VERA/Reuters)
Nye jubelscener kan forventes for Falcao og Atletico Madrid i kveldens hjemmekamp mot Valencia (Foto: SUSANA VERA/Reuters)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Wenger vil sprenge banken for Falcao

Mens Ferguson har lyst på en Barcelona-angriper. Sjekk dagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ: Benitez om Chelseas posisjon: – Det er ikke min feil
LES OGSÅ: Fotballforbundet møtte toppklubbenes rike onkler i London

Premier League:

Det ser ut til å gå mot nok en trøfeløs sesong for Arsenal og manager Arsene Wenger. Tålmodigheten til fansen er på et kritisk punkt og publikum på Emirates er tydelig misfornøyde med det de har blitt servert de siste sesongene. Men nå ser det ut til at Wenger - som har vært Arsenal-sjef i 16 år, tar grep.

MØTTE PRESSEN: Arsene Wenger måtte nok en gang svare på spørsmål om sin fremtid. (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)
MØTTE PRESSEN: Arsene Wenger måtte nok en gang svare på spørsmål om sin fremtid. (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)

For Daily Mail hevder nemlig at Wenger vil bruke 350 millioner kroner for å hente Radamel Falcao til engelsk fotball. Columbianeren har vært jaktet på i månedsvis av Chelsea og Wenger må sannsynligvis vente seg kamp til døra om signaturen til målsniken.

– Hvis vi finner en spiller av topp kvalitet kan vi hente han. Vi er i en sterkere situasjon hvor vi kan bruke litt penger. Jeg er ikke redd for å gjøre det, sier Wenger ifølge avisa.

Men Wenger er ikke den eneste manageren i England som har lyst å forsterke stallen med en søramerikansk angrepsspiller. Sir Alex Ferguson har nemlig lyst å gjøre det samme, skal vi tro Daily Express.

Alexis Sanchez har ikke hatt sin beste sesong i Barcelona og det skal ha gjort han til en interessant mann for Manchester United. På tross av at Ferguson i går benektet at Nani er på vei vekk fra Old Trafford er manageren likevel interessert i å erstatte Nani med Barcelona-angriperen.

TIL LIVERPOOL? Alexis Sanchez. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)
TIL LIVERPOOL? Alexis Sanchez. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)

Men også rundt denne spilleren lusker Chelsea i buskene. Det samme gjør Juventus som tror at Sanchez sammen med nysigeringen Fernando Llorente kan skyte dem helt til topps i Champions League.

Roberto Mancinis framtid i Manchester City har vært offer for litt debatt i det siste. Nå skriver Sky Sports at han ikke ønsker å gjøre en ny «van Persie-tabbe» ved å ikke signere Edinson Cavani eller Radamel Falcao. Om Cavani sier italieneren følgende:

– Jeg liker han, men hele verden ønsker seg han. Det er store spillere.

Gareth Bale har vært i vanvittig form den siste tiden og torsdag satt tidligere Real Madrid-spiller Zinedine Zidane ringside for å se Bale i aksjon i Tottenhams oppgjør mot Lyon. Det har satt fart i ryktene om at Bale er ønsket til den spanske hovedstaden - som fra før er ønsket av Barcelona.

Bale og Holtby (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)
Bale og Holtby (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)

Hvor tror du Falcao ender opp? Blir han værende i Spania? Ta debatten i kommentarfeltet under!