SPISER HEST: Eyvind Hellstrøm disker opp med hestekjøtt, eller biff med løk, som han kaller det, på 'Senkveld'.  (Foto: Senkveld )
SPISER HEST: Eyvind Hellstrøm disker opp med hestekjøtt, eller biff med løk, som han kaller det, på "Senkveld". (Foto: Senkveld )

Eyvind Hellstrøm avslører i «Senkveld»: – Ingen visste det var hestekjøtt

TV-kokken serverte hest til restaurantgjester på 60-tallet.

På 60-tallet var Eyvind Hellstrøm lærling på Grand Hotel i Oslo. Der var det en ting folk løp mann av hus for å få servert: biff med løk. - Kjøttet var utrolig mørt og godt. Det ingen visste var at det var hestekjøtt, avslører Hellstrøm. Plutselig strammet det seg til, og kjøkkensjefen kunne ikke få tak i mer hestekjøtt. Restauranten måtte gå over til å bruke ku, kvie og okse, som alle andre. Da haglet klagene inn fra gjestene. - De mente kjøttet var hardt og se

Mer innhold fra TV 2