Per Joar Hansen
Per Joar Hansen

Per Joar Hansen ikke bekymret: – Det kommer mål

Rosenborg har gått målløse av banen i de fem første treningskampene.

Rosenborg har gått målløse av banen i alle de fem første treningskampene denne sesongen. Totalt har det blitt 450 minutter uten scoring for trønderne. Trener Per Joar Hansen er likevel ikke bekymret.

– Det er fakta og må ta innover oss at vi ikke har scoret mål ennå, men det er også tilfeldigeter som gjør at vi ikke har scoret mål, for vi spiller bra fotball og skaper mange gode målsjanser, sier Per Joar Hansen, til TV2 Sporten.

– Ikke bekymret
– Bekymrer det deg at dere ikke scorer mål?

– Nei, ikke i det hele tatt. Jeg har sett stor fremgang i de siste kampene og vi har møtt veldig gode lag som vi har skapte store sjanser mot. Det har vært litt tilfeldigheter som har gjort at vi ikke har klart å score, men så lenge vi ser fremgang i spillet så er ikke det noe å bekymre seg for, sier Hansen.

Tre uker før seriestart ser Rosenborg-stallen ut til å være komplett. Trønderne har signert fem nye spillere. Blant de er angripspillerne NIcki Bille Nielsen og Tobias Mikkelsen. De har ennå ikke funnet veien til nettmaskene.

I tillegg har Mikkel Diskerud signert ny kontrakt. Rosenborg har også hentet Brede Moe fra Ranheim.

Østeuropeisk motstand
På lørdag drar trønderne til Marbella for årets siste treningsleir.Der venter nok en gang tøff motstand.. RBK skal møte Spartak Moskva og Bate Borisov, som begge spilte i gruppespillet i årets Champions League.

– VI har bevisst valgt å ha veldig tøff matching. Du må tåle å tape kamper for og vinne. Vi får veldig gode referanser som vi kan ta med oss inn i hverdagen og utvikle oss videre. Jeg forventer to tøffe kamper mot god motstand. Når vi har spilt de to kampene så har vi helt sikkert fått noen svar, og også noen spørsmål vi kan jobbe videre med, sier Hansen.

– Må dere score i de kampene?

– Vi må ingenting i treningskamper. Vi er et lag som har vist stor fremgang og jeg forventer at vi fortsetter med det, sier "Perry"