SuarezWeb (Foto: DARREN STAPLES, © DS/NR/TY)
SuarezWeb (Foto: DARREN STAPLES, © DS/NR/TY)

Rodgers hyller «fenomenale Liverpool»

Tross Europaliga-exit er Rodgers stolt av et Liverpool som viste karakter på Anfield.

Tross en heroisk innsats måtte Liverpool torsdag kveld takke for seg i Europaligaen på bortemålsregelen etter 3-3 sammenlagt mot Zenit St Petersburg.

Oppgaven så lenge umulig ut da Hulk sendte russerne i ledelsen allerede etter 19 minutter, men Brendan Rodgers menn viste karakter på Anfield.

Les også: Carraghers tabbe sendte Liverpool ut av Europa

Med Luis Suarez i spissen kom Liverpool tilbake både én, to og tre ganger, men det holdt akkurat ikke og Liverpools siste håp om å vinne sølvtøy denne sesongen gikk opp i røyk.

– Innsatsen var fenomenal
På pressekonferansen etter kampen var Liverpool-manager Brendan Rodgers full av lovord om laget sitt.

– Den innsatsen vi la ned i dag var ikke noe annet enn fenomenal. Å nesten komme tilbake fra å ligge tre mål under sammenlagt viser at vi er del av en av verdens beste fotballfamilier her i Liverpool, sa Rodgers etter kampen.

Les også: Rodgers hulker ikke etter Zenit-smell: – Vår prestasjon var nesten perfekt

Artikkelen fortsetter under bildet!

Brendan Rodgers (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Brendan Rodgers (Foto: ANDREW YATES/Afp)

I tillegg til de tre målene mente også Rodgers at laget hans skulle hatt straffe da Tomas Hubocan var involvert i en hands-sitasjon etter 50 minutter.

– Det var en soleklar straffe, i alle fall når fjerde- eller femtedommeren eller hva han nå kalles stod bak mål og så rett på situasjonen.

– Uansett er jeg stolt av guttene, og hverken spillerne eller fansen kunne gjort mer i kveld. Nå vil jeg oppleve flere slike kvelder på Anfield, sa Rodgers.

Les også: Eksklusiv Liverpool-dokumentar på TV 2 PL1 og TV 2 Sumo

Carraghers siste i Europa
Jamie Carragher spilte i går sin 150. kamp for Liverpool i Europa, og det skulle også bli hans siste.

Desverre for forsvarskjempen ble det ingen heldig svanesang, da han var direkte involvert i Hulks 0-1-scoring med en slapp pasning brasilianeren plukket opp.

Artikkelen fortsetter under bildet!

SKUFFET: Jamie Carragher innser at tabben hans sendte Liverpool ut av Europaligaen. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
SKUFFET: Jamie Carragher innser at tabben hans sendte Liverpool ut av Europaligaen. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Rodgers derimot, var klar på at det ikke hviler noen skyld på 35-åringens skuldre.

– Dette er ikke «Carras» skyld. Jeg tror det er den første feilen jeg har sett han gjøre siden jeg kom til klubben, og det inkluderer trening. Han var, i likhet med resten av laget, fantastisk i kveld.

Les også: Jamie Carragher legger opp

Selv om Liverpool nå er ute av alle cuper og ligger ni poeng bak Tottenham på fjerdeplass i Premier League, var Rodgers samtidig klar på at sesongen er langt fra over for laget fra Merseyside.

– Sesongen er ikke ferdig før fløyta går mot QPR i mai. Spillergruppa vokser og utvikler seg hele tiden, og vi må fortsette fremgangen vi har hatt siden nyttår inn mot neste sesong, avsluttet Rodgers.

Liverpool har spillefri i hjemlig liga denne helgen, og skal ikke spille igjen før de møter Wigan på DW Stadium 2. mars.