Magnus Bokn
Magnus Bokn

Tidligere «Idol»-semifinalist får ny sjanse i kveld

– Denne gangen håper jeg på å komme enda lengre, sier Magnus Bokn (18).

Åtte nye semifinalister er klare for å synge seg inn i de tusen hjem, i kampen om to finaleplasser.

18 år gamle Magnus Bokn fra Stavanger føler seg ekstra klar for kveldens direktesending. Det blir nemlig andre gang han entrer «Idol»-scenen som semifinalist.

– Jeg var med i 2011, og kom helt til semifinalen da også. Denne gangen håper jeg på å komme enda lengre, sier han til tv2.no.

Se hans første audition fra årets sesong øverst i saken!

– Jeg har blitt en mye bedre sanger

Skuffelsen over å ikke komme videre i forrige sesong, gjorde at Bokn valgte å gjøre et nytt forsøk i talentkokurransen. Denne gangen er han bedre rustet.

– Jeg har hatt to år til å vokse både mentalt og stemmemessig, og jeg styntes selv at jeg har blitt en mye bedre sanger, sier han.

Da stavangersgutten for første gang dukket opp på TV-skjermen for to år siden, hadde han en annen stil enn han har i dag. Med sort hår og kinnskjegg viste han en helt annen side av seg sev.

– Nå vil jeg bevise at jeg er mer enn en rocker. For jeg har utviklet meg og blitt en artist med forskjellige sider, sier han.

Se Magnus' audition fra 2011 her:

547957

Vil ikke bli oppfattet som falsk

I år har han planen klar på hvordan han skal sanke seerstemmer, slik at han kan kalle seg finalist.

– Jeg må jo bare gjøre mitt beste for å sjarmere jentene. Da gjelder det å smile ekstra pent til kamera og bare gi absolutt alt, sier han og legge til:

– Det gjelder å ikke å ikke bli oppfattet som falsk på scenen. Hvis du gjør det, så ryker man.

Les også: Martine og Georg videre i «Idol»

– Må prøve å ikke la damene gå i hodet på meg

18-åringen røper at han allerede har fått mye oppmerksomhet etter årets deltakelse - spesielt fra damene.

– Det har vært ganske sykt. Jeg har fått masse nye venneforespørsler på Facebook, som inkluderer en del jenter. Men jeg må prøve å ikke la det gå i hodet på meg, sier han og ler.

– Jeg har til og med skrevet en del autografer, det er veldig uvant, sier han og innrømmer at han kan bli godt vant til kjendisstatusen.

(Saken fortsetter under bildekarusellen)

Disse får du se i kveldens tredje semifinale:

– Jeg skal ikke bare synge, jeg skal danse også!

Simen Nelvik (22) er klar for å gi Bokn og de andre deltakerne hard konkurranse i kveld. Han skal nemlig vise nye talenter i kveldens semifinale.

– Jeg skal ikke bare synge, jeg skal danse også! Men jeg kan jo egentlig ikke danse. Jeg er ingen Michael Jackson, men det trenger jeg ikke å være heller, så lenge jeg lager god stemning, sier han.

22-åringen vil nemlig smitte glede inn i norske hjem og håper at folk vil rører på rockefoten.

– Jeg skal by på et skikkelig show! Jeg vil skape en stemning der seerne kan ha det like artig som jeg har på scenen. Det gjelder å være selvsikker, og nå er jeg kjempeklar for å sjarmere seerne i senk, sier han.

Se opptreden som fikk Simen til semifinalen her:

698086

Les alt om «Idol» på tv2.no/idol.

Hvordan det går med semifinalistene kan du i kveld klokken 20.00 på TV 2.