Jarle Andhøy er aktuell i TVNorge programmet
Jarle Andhøy er aktuell i TVNorge programmet "Tangeruddampen" der han seiler langs norskekysten med gjengen fra "Tangerudbakken". (Foto: Thomas Winje Øijord)

Jarle Andhøy avfeier familiedrømmen

– Lurer på hva VG finner på neste uke.

«God kveld Norge» møtte Jarle Andhøy (36) på premieren for «Tangeruddampen» på Akershus festning i Oslo tirsdag kveld. Der gikk han hardt ut mot medieoppslagene om han selv den siste uken.

– VG skrev sist uke at jeg skulle gifte meg og få barn, og at jeg trengte en kone. Denne uken skal jeg kuppe Kon Tiki»-navnet. Jeg er spent på hva de skriver neste uke, sier Jarle Andhøy til «God kveld Norge».

Ikke familiefokus

Hva sier så Andhøy om barn og familiedrømmen? Svaret han gir oss knuser nok drømmen til mange håpefulle damer som svermer for den maskuline eventyreren.

– Som Fleksnes sa, for å få en sønn må du ha en kone, og for å få en kone må du ha en dame. Du får nesten spørre VG hvor de tar nyhetene fra. Dette er ikke noe jeg fokuserer på nå, det kan jeg love deg.

– Ikke et PR-stunt

Ifølge VG reagerte medlemmer av Heyerdahl-familien sterkt da forsøkte å sikre seg eneretten på varemerket «Kon-Tiki». Også denne saken avfeier Andhøy.

– Jeg vil løfte opp Thor Heyerdahl senior mot hans 100-årsjubileum. Ut over det får du snakke med familien Heyerdahl, sier Andhøy.

– Dette er ikke et stunt fra deg for å skape mer oppmerksomhet rundt dine prosjekter?

– Tvert om. Dette er Heyerdahl-fokus.

Les også: Thor Heyerdahl Jr. avviser Jarle Andhøy

Seiler med «Tangerud»-gjengen

Nå er Andhøy aktuell med tv-serien «Tangeruddampen» på TVNorge der han seiler langs norskekysten med den populære gjengen fra «Tangerudbakken».

Han innrømmer at han var skeptisk i starten.

– Jeg ante ikke hvordan de taklet havet, og det å være i tøffe omgivelser i en liten båt. Men de har prestert bra, sier Andhøy og konkluderer med at han er fornøyd med innsatsen.

– De er en fantastisk gjeng som får til det utroligste.

– Godkjente sitatene

Leder i VG Rampelys, Camilla Bjørn, sier dette til tv2.no:

– Jarle Andhøy uttalte i et intervju med oss for en tid tilbake at «selvsagt skal jeg ha barn og kjerring en dag. Det er den ultimate lykke når jeg blir voksen». Andhøy leste igjennom alle sine sitater tilhørende intervjuet og godkjente dem.

Her kler Tangerudbakken-Bjørn Terje av Jarle Andhøy