Arsene Wenger, Arsenal (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Arsene Wenger, Arsenal (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Wenger raste mot journalister

En amper Arsenal-manager lot sin vrede gå utover pressen på mandagens pressekonferanse.

Arsenal-manager Arsene Wenger fikk mye kritikk etter lørdagens famøse FA-cupexit mot Blackburn.

Likevel dukket det mandag morgen opp historier i pressen om at han er i ferd med å skrive en ny kontrakt med The Gunners.

Les også: Supporterkjendis etter Arsenals FA-cupexit: – Wenger må gå. Nå!

Hevet stemmen
Dette fikk franskmannen til å heve stemmen på sin pressekonferanse i forkant av tirsdagens Mesterliga-oppgjør med Bayern München.

– Dette er feilinformasjon. Jeg har jobbet i England i 16 år og jeg fortjener bedre enn falske rykter som bare har som intensjon å skade. Dersom det er god informasjon, så er det greit. Men dette er feil informasjon og det er tatt ut av ingenting. Det blir galt. Jeg aner ikke hvor denne informasjonen kommer fra, sa Wenger på pressekonferansen.

63-åringen la seg ut med pressen og ba om å bli behandlet med respekt.

Kritisk mot eksperter
Hadde heller ikke mye til overs for ekspertene som slaktet ham for laguttaket mot Blackburn.

– Vi lever i et demokrati av eksperter og meninger, og vi må leve med det. Takle det. Vi må vise at vi har mental styrke til å takle en hver mening. Det er mange eksperter som ikke alltid har rett. Jeg er blitt beskyldt for ikke å ha tatt FA-cupen på alvor på lørdag. Jeg har vunnet FA-cupen fire ganger. Hvem har vunnet den flere ganger? Gi meg et navn. Vi ble også beskyldt for ikke å sende et sterkt lag på banen. Det synes jeg er en fornærmelse mot spillerne som startet kampen. Vi hadde elleve landslagsspillere på banen. Og vi tapte ikke kampen med de som startet. Vi tapte i de 20 siste minuttene, forklarte han.

Wenger var slett ikke enig i alle vurderingene som ble gjort av kampen mot Blackburn.

– Vi må akseptere at vi røk ut, men når du analyserer kampen, så må du analysere den skikkelig. Når en fyr sier noe, så følger alle andre etter, fortsatte franskmannen.