Nadal tilbake som en vinner

Rafael Nadal vant søndag sin første turneringsseier etter skadeoppholdet. Han slo David Nalbandian i finalen i Brasil Open.

– Dette er en stor tittel og viktig for meg, sa 26-åringen, som fortsatt ikke er helt kvitt kneplagene.

– Under semifinalen i går gjorde kneet vondt. I dag er det bedre, og til å holde ut. Jeg er glad for å vinne her i Brasil for annen gang, sa han.

Settsifrene i finalen var 6-2 og 6-3. Argentineren Nalbandian, en tidligere verdenstreer som nå er nede på 93.-plass, hadde ingen sjanser mot den førsteseedede favoritten.

Nadals kneproblemer gjorde at han tok en pause på sju måneder og mistet siste halvdel av fjorårssesongen. Han har nå to turneringer i kroppen.

Forrige uke tapte han både single- og doublefinalen i Chile. Allerede i turnering nummer to etter comebacket kunne han juble som vinner. Det var hans 51. turneringsseier, og den 37. på favorittunderlaget grus. (©NTB)