Poeng og tap for Zuccarello og Thoresen

Begge nordmennene markerte seg da grunnserien i KHL ble avsluttet.

Mats Zuccarello Aasen og Patrick Thoresen (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)

Det ble målpoeng og tap både for Patrick Thoresen og Mats Zuccarello Aasen da grunnserien i ishockeyserien KHL ble avsluttet søndag.

Thoresen hadde hele sju skudd på mål og scoret 3-3-målet da SKA St. Petersburg gjestet Barys Astana i Kasakhstan. Grunnserievinneren vant skuddstatistikken hele 46-16, men Ivan Kasutin slapp inn fem mål på de 16 skuddene, og hjemmelaget vant 5-4.

Det spilte liten rolle for SKA, som for lengst har sikret beste statistikk av samtlige lag i grunnserien.

Thoresen spilte 19.19 minutter.

Zuccarello hadde assist på Metallurg Magnitogorsks trøstemål i 1-4-tapet hjemme mot Traktor Tsjeljabinsk. Han spilte 18.43 minutter, hadde tre skudd på mål og sonet også to minutters utvisning.

Også Metallurg var allerede sluttspillklar. (©NTB)