motemanagere
motemanagere

Premier League-managere får moteslakt

– Mange av dem ser billige og vemmelig ut.

I forbindelse med New York Fashion Week, som gikk av stabelen tidligere i februar, har New York Times sett på hvordan Premier League-managerne ligger an på motefronten. Det endte med et nådeløst oppgjør der det ble delt ut en rekke røde kort.

– Toppklubben har alle designere som kaster vakre klær etter dem. Hele verden ser på dem. Likevel ser så mange av dem billige og vemmelige ut. De ser ut som forsikringsselgere, ikke ledere og multimillionærer, sier Dan Rookwood i Men’s Health U.K.

Wengers fall
Ikke overraskende får Arsène Wenger gjennomgå for sin klassiske «boblekåpe», som til stadighet gjøres narr av på sosiale medier.

Under FA-cupkampen mot Swansea i midten av januar fanget tv-kameraene Wenger og hans mislykkede forsøk på å dra opp glidlåsen på boblekåpa.

– Det har blitt et symbol på lagets mangel på stil, og på Wengers fall. På at han er blitt en mann det gjøres narr av, sier Roger Bennett, en av vertene i fotballpodcasten «Men In Blazers».

– Vi vitser om ar den ser ut som et gigantisk tre , og får en ekstra ring for hvert år han ikke vinner et trofé, forteller Bennett.

Les også: Supporterkjendis etter Arsenals FA-cupexit: – Wenger må gå. Nå!

Se Wengers boblekåpe-kamp her:

698892

Les også: Se FC Football: – Det er noe av det dummeste jeg har sett

Pulis en versting
Hvis ordet «moteikon» har en nemesis, så er det sannsynligvis Tony Pulis. Stoke-manageren står på sidelinjen med en basbeballcaps og joggedress.

– Han ser ut som han bare har tatt tak i det fysioterapeuten kastet etter ham da han gikk gjennom tunellen, sier Jessica Punter i QC.

En annen som får gjennomgå er Fulham-manager Martin Jol.

– Han ser ut som han burde trent et russisk kulestøtlag, sier Punter.

West Ham-manager Sam Allardyce får også gjennomgå. Big Sam tar gjerne på seg en dress, men som New York Times skriver: «han gjør det på samme måte som en nattklubbutkaster gjør det etter en krangel».

– Han er en stor kar fra Nord-England, som ser ut som en kar som ville listet opp slåssing på byen som en hobby, sier Bennett.

motemanagerebest
  copy
motemanagerebest copy

Les også: Mancini slår tilbake mot kritikerne: – De forstår ikke fotball

Mancini og Villas-Boas best kledd
De som kommer best utav det hele er Manchester City-manager Roberto Mancini og Tottenham-manager André Villas-Boas.

Italieneren og portugiseren har en mer kontinental stil en mange av sine managerkolleger, og britiske QC hadde nylig Villas-Boas på andreplass i QC-kåringen «best-dressed international men».