NY FRANSKMANN: Alex Ferguson vil erstatte Evra med en annen franskmann.  (Foto: Scanpix)
NY FRANSKMANN: Alex Ferguson vil erstatte Evra med en annen franskmann. (Foto: Scanpix)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Sir Alex vil bytte ut Evra med denne franskmannen

Mens storklubbene i Europa står klare med sjekkheftet for å hente Gareth Bale. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ: Neymar «avkledd» mot England: – Kanskje vil det vise seg at han er kjempeoppskrytt

Premier League:

Patrice Evra har vært en bauta i forsvaret til Manchester United i en årrekke. Men franskmannen begynner å dra på årene. Nå ser det ut til at Sir Alex har begynt å se seg om etter en erstatter. Og igjen vil han ha en franskmann på backen. Lucas Digne ryktes til Old Trafford for rundt 70 millioner kroner. Unggutten spiller for Lille har blitt en ettertraktet mann. Inter Milan og Arsenal skal også være interessert.

Det er ikke bare nye spillere som ryktes til Stamford Bridge. Juventus-trener Antonio Conte kan være Roman Abramovich sitt nye prosjekt som manager i Chelsea. Ryktene har svirret en stund, men Juventus-ledelsen benekter at deres trener skal være på vei til England.

Juventustrener Antonio Conte (Foto: CARLO HERMANN/Afp)
Juventustrener Antonio Conte (Foto: CARLO HERMANN/Afp)

Marouane Fellaini tiltrekker seg oppmerksomhet både for håret og for innsatsen på fotballbanen. Nå skal Manchester City være interessert i å hente belgieren. Ifølge Sunday People er de lyseblå klare til å legge rundt 230 millioner kroner på bordet for midtbanespilleren.

Gareth Bale herjer for tiden i Tottenham. Hans to mål i Europaligaen mot Lyon vekket oppsikt nok en gang. Spurs vil tviholde på sin juvel, men 500 millioner kroner kan være prislappen som sender Bale ut på kontinentet. Paris Saint-Germain, Real Madrid, Barcelona og Bayern München vil alle ha waliseren i sin tropp før neste sesong.

Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no!  (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)
Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no! (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)

West Ham har en avtale med Liverpool om å hente Andy Carroll permanent, men den avtalen kan gå i vasken. Ifølge Sunday People skal Carroll bare være villig til å bli på Upton Park hvis manager Sam Allardyce også blir der. West Ham skal også være interessert i å hente Wigan-spiller Maynor Figueroa til sommeren.

Andy Carroll må stå over for West Ham (Foto: Scanpix)
Andy Carroll må stå over for West Ham (Foto: Scanpix)

Arsenal har blitt linket til Fernando Amorebieta lenge. Athletic Bilbao-spilleren har bare ett år igjen av kontrakten, og nå kan det gå mot en tur til London for forsvareren.

Pepe Reina er ikke inne i sin beste periode i Liverpool-drakten. Rødtrøyene ryktes å se etter en erstatter. Det har vært snakk om Asmir Begovic fra Stoke, men en prislapp på 150 millioner kroner har kjølnet de ryktene. Nå kan det se ut som om Brendan Rodgers har flyttet blikket over på tidligere Lyn-keeper Ali Al Habsi. Det er Daily Mail som melder om ryktet.

Ali Al-Habsi, Wigan (Foto: OLLY GREENWOOD/Afp)
Ali Al-Habsi, Wigan (Foto: OLLY GREENWOOD/Afp)

Liverpool vil ikke bare forsterke på keeperplassen, men også forsvaret må oppgraderes. Ifølge coughtoffside.com skal Liverpool være interessert i å hente Lazio-spiller Modibo Diakite fra Lazio i sommer. Men de kan få kamp om spilleren ettersom nyrike Anzhi Makhachkala også skal være på hugget etter Lazio-spilleren.