keeeeper
keeeeper
jag_
jag_

Her forsøker Oldham-keeperen å handse inn utligningen på overtid

...men han bommet på ballen, og i stedet sørget lagkompis Matt Smith for uavgjort mot Everton.

Oldham-Everton 2-2

Se kampreferat i videovinduet over!

Everton må ut i omkamp i FA-cupens 5. runde etter en dramatisk 2-2-kamp borte mot League One-laget Oldham lørdag kveld.

Gjestene rystet storlaget fra Premier League, og tok ledelsen etter 13 minutter. Jordan Obita var sist på ballen da han spaserte inn 1-0 ved bakre stolpe.

Men Everton skulle slå tilbake og ta ledelsen. Victor Anicbe sørget for 1-1 etter kluss i Oldham-forsvaret, og Phil Jagielka stanget inn 2-1-ledelse for gjestene.

Utlignet på overtid
Men Oldham ga aldri opp, og på overtid fikk de uttelling. Det var lagt til fire minutter, og fire minutter og fem sekunder på overtid slo de en corner. Oldham hadde sendt alle mann inn i Everton-boksen, deriblant keeper Dean Bouzanis.

Som den keeperen han er forsøkte Bouzanis å bruke hendene inne i feltet, og han var millimeter unna å slå ballen i mål.

Heldigvis for Oldham bommet han, og i stedet traff ballen pannebrasken til Matt Smith som stanget inn 2-2 til ellevill jubel.

– Det var utrolig komisk å se keeperen
– Det var utrolig komisk å se keeperen der, han tok opp begge armene som om han skulle redde. Det gjør sikkert litt til at det distraherer mye inne i feltet og Smith kan heade den i mål, sier Tore André Flo i TV 2-studio.

– Før den sjansen hadde de pumpet baller inn, og var farlige hele veien. På det tidspunktet var det fullt fortjent at Oldham utlignet, konkluderer Thomas Myhre.