Györ ble for sterke for Larvik

En god Katrine Lunde Haraldsen i Györ-målet stoppet Larvik fra å ta sin tredje strake seier i mesterligaen håndball lørdag. Vertene tapte 18-24.

Larvik ledet 10-8 til pause, men det ble likevel ingen hjemmeseier foran 4430 tilskuere. Selv om Anja Edin scoret det første målet i annen omgang, svarte de ungarske gjestene med kjappe reduseringer.

Sju minutter etter pause sto det 13-13. Györ tok mer over kommandoen og utnyttet hull i Larvik-forsvaret. Lagene fulgte hverandre fortsatt tett helt til det gjensto ti minutter av kampen. Plutselig sa det stopp for Larvik, og Györ rykket fra 17-17 til 23-17-ledelse. Helt mot slutten ble det ytterligere én scoring til hvert lag.

Haraldsen sto meget godt i Györ-målet. Hun hadde over 30 redninger totalt i kampen. Seieren gjør at det ungarske laget har en fot i mesterligaens semifinale.

– Dette var deilig. Forsvaret vårt jobbet bra i dag, men jeg hadde vel noen gode redninger også. Vi er godt på vei mot en semifinale. Det var en spesielt viktig seier her i dag, så vi er veldig godt fornøyde, sa Haraldsen til TV 2.

Heidi Løke scoret tre mål for Györ mot gamleklubben. (©NTB)