Walsall's Will Grigg feirer scoring. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Walsall's Will Grigg feirer scoring. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

League One velges fra lørdagens oddsmeny

To formlag får tillit til over fire ganger pengene

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Preston North End - Bournemouth H: 2,90 U: 3,10 B: 1,95

Walsall FC - Notts County H: 2,15 U: 3,00 B 2,65

Totalodds: 4,19

Innleveringsfrist: 15:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Preston North End - Bournemouth H: 2,90 U: 3,10 B: 1,95

Preston har 1-6-7 på sine siste 14 kamper, og bare fem poeng ned til streken. De la på til tre strake nederlag med 1-3 borte for Yeovil tirsdag. Tapet kostet manager Graham Westley jobben. Simon Grayson er favoritt til å overta, men vertene ledes nå av tidligere assistent John Dreyer. Han får tilbake Wright (f) etter én kamps suspensjon, men fem spillere er stadig på skadelisten, og flere spillere skal i tillegg være usikre. Bournemouth lå under streken med 1-5-5 etter elleve spilte, men med Eddie Howe tilbake som manager topper de nå med 16-10-6. Etter tapet for Walsall har gjestene vunnet fem på rad, og de la på til fem strake gevinster med 2-1 borte over Crewe tirsdag. Pugh (mb) spilte ikke mot Crewe, og det er usikkert om han rekker denne. Elphick (f) kan også igjen være ute, men bortelaget stiller ikke svakere enn de gjorde sist. Bournemouth skal fortsette seiersgangen mot formsvake og skadeplagede Preston.

Walsall FC - Notts County H: 2,15 U: 3,00 B 2,65

Nr. 9 mot nr. 11. Walsall lå dårlig an, men på de åtte foregående har de 8-0-2. Dean Smith ble kåret til månedens manager i januar, og i februar har dagens hjemmelag vunnet 3-1 her over Oldham og 2-1 borte daværende serieleder Doncaster. Purkiss (f) kan være ute siden sist, men for øvrig er det ingen nye problemer i mannskapet. Notts County har brukt 12 managere de sist ti årene. Nå er Keith Curle ny-sparket, og Chris Kiwomya leder laget på midlertidig basis. Gjestene tapte borte for Hartlepool og borte for Stevenage før det ble 1-1 hjemme mot Crewe. Bishop (mb) er tilbake etter tre kampers suspensjon. Førstekeeper Bialkowski er friskmeldt, men unge Spiess kan få fornyet tillit i mål. Fraværene er få hos bortelaget, men formsterke Walsall får tipset til godkjente 2,15 i odds.

Rekdals oddstips:
Arsenal-Blackburn(0-1) H 1,65
Getafe-Celta Vigo H 1,95
Osasuna-Real Zaragoza H 1,85

TOTALODDS:1,65x1,95x1,85=5,95

Lykke til!

Få gratis kortleser her