SKREKKSKADE: Slik så kneet til Lindsey Vonn ut etter operasjonen. Hun falt stygt under VM åpningen i Schladming. (Foto: Scanpix/montasje)
SKREKKSKADE: Slik så kneet til Lindsey Vonn ut etter operasjonen. Hun falt stygt under VM åpningen i Schladming. (Foto: Scanpix/montasje)

Alpinstjerne etter skrekkskade: – Det blir lange skjørt i sommer

Lindsey Vonn la ut bilde av kneet sitt etter skaden i VM.

Amerikanske Lindsey Vonn var storfavoritt i flere øvelser før VM i Schladming, men Vonn falt stygt i VM-åpningen og pådro seg en alvorlig kneskade.

Vonn ble flydd hjem til Colorado for å gjennomgå en operasjon i høyrekneet. Nå er alpinstjernen «kommet seg på beina», men det blir nok en stund før hun kan stå på ski igjen.

Fredag la hun selv ut et bilde på Twitter av kneet sitt etter operasjonen. Hun skriver: «Kneet mitt ser...uhm...ikke bra ut...det blir lange skjørt i sommer».

Ute for sesongen
Vonn er ute for resten av sesongen etter fallet i Schladming, og like etter fallet trodde flere at karrieren hennes kunne være over.

Les også: Lindsey Vonn hentet av Tiger Woods' privatfly

– Jeg håper ikke det var det siste vi så til henne, men det så veldig stygt ut, sa TV 2s alpinekspert Astrid Lødemel like etter fallet.

– Må trene hardt
Både fremre korsbånd og indre leddbånd i høyre kne er røket for 28 år gamle Vonn. I tillegg har hun fått et brudd i leggbeinets ytre leddflate.

– En slik skade kan ta tid å lege. Det er noe som aldri kommer tilbake, så hun må trene hardt hvis hun skal opp på nivået hun var på, sa Lødemel.