Mario Balotelli scoret igjen

Sendte AC Milan nærmere Mesterliga-plass.

Mario Balotelli har scoret fire mål på 270 minutter for Milan etter overgangen fra Manchester City (Foto: STRINGER/ITALY/Reuters)

AC Milan-Parma 2-1:

Etter en elendig seriestart har Milan krøpet seg opp i kampen om en mesterligaplass i italiensk serie A. Fredag ble Parma slått 2-1 hjemme på San Siro.

God form har sendt storklubben opp i tetstriden bak serieleder Juventus. Milan har kun tapt to kamper siden slutten av oktober og er ubeseiret på de sju siste i serie A.

Fredag tok vertene ledelsen etter et selvmål av Gabriel Paletta i det 39. minutt. Stillingen holdt seg helt til Mario Balotelli doblet ledelsen elleve minutter før slutt. Målet skulle vise seg å bli viktig. På overtid reduserte nemlig Nicola Sansone for Parma.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Milan besitter fjerdeplassen, men har like mange poeng (44) som Lazio på plassen foran. Sistnevnte kan imidlertid rykke ifra med seier mot Siena på bortebane mandag. Også byrival Inter kan ta seg forbi i løpet av helgen.

For Milan gjeldet det å bli minst nummer tre denne sesongen slik at laget får muligheten til å spille mesterliga også til høsten. (©NTB)