Andrea Henkel, Tora Berger og Valj Semerenko tok pallplassene på onsdagens normalprogram i VM. I ettermiddag kan Ukraina gå til topps på stafetten (Foto: ALBERTO PIZZOLI, © APZ/DG)
Andrea Henkel, Tora Berger og Valj Semerenko tok pallplassene på onsdagens normalprogram i VM. I ettermiddag kan Ukraina gå til topps på stafetten (Foto: ALBERTO PIZZOLI, © APZ/DG)
tippesaken_header
tippesaken_header

Skiskyting og fotball på fredagens oddskupong

Ukraina kan vinne i Nove Mesto

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Ukraina - Tyskland U: 1,50 T: 2,10

TSV 1860 München - VfL Bochum H: 1,70 U: 3,15 B 3,70

Totalodds: 2,55

Innleveringsfrist: 17:10

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Ukraina - Tyskland U: 1,50 B: 2,10

Skiskyting. VM i Nove Mesto. For Ukraina går Dhzyma, Vita Semerenko, Valj Semerenko og Pidrushna. De tre sistnevnte har vært på pallen i mesterskapet. Dhzyma gikk verken sprint eller jaktstart, og hun tapte mye på sin etappe på mix-stafetten. På 15-kilometeren ble hun nr. 13. De ukrainske løperne traff på hele 75 av 80 skudd på 15-kilometeren (de norske hadde til sammenligning 17 bom). For Tyskland har Henkel vært eneste lyspunkt. Henkel følger etter Hildebrand, Gössner, Dahlmeier i ettermiddag. Hildebrand har raden 13-17-51 i VM. Hun er normalt sterk på standplass, men hun har bommet på åtte av 40 skudd i rennene her. Gössner har bommet på 14 av 40 i de individuelle rennene, og hun brukte 14 skudd på å treffe ni blinker på mixstafetten. Dahlmeier vant nylig to renn i junior-VM, men 19-åringen har ikke deltatt på dette nivået. Når Henkel går ut på siste etappe er trolig Tyskland ute av medaljekampen. Duellen vurderes til 70/30, og 1,50 på Ukraina finner veien til kupongen.

TSV 1860 München - VfL Bochum H: 1,70 U: 3,15 B 3,70

1860 München er på sjetteplass, åtte poeng bak tredjeplassen. Etter 0-1-tapet her for treer Kaiserslautern ble Duisburg slått 3-1 borte. Friend (a) er ute igjen, men for øvrig ser det bra ut med mannskapet til Alexander Schmidt. Bochum er nr. 15, og det er ikke langt ned til trøbbel. 2-2 borte mot Aalen ble etterfulgt av 0-2-tap hjemme for bunnlaget Jahn Regensburg. Dabrowski (mb) er suspendert. Freier (mb), Ortega (mb), Tasaka (mb), Aydin (a) og Dedic (a) er alle i tillegg alle på skadelisten. 1860 har ikke vunnet noen av de seks siste møtene, men nå skal sjansen for seier være god.

Få gratis kortleser her