Chelseakjøp22
Chelseakjøp22

Sjekk fredagens fotballrykter: – Chelsea vil hente ny brasiliansk midtbanespiller

Og David Villa nærmer seg en overgang til Arsenal. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ: Neymar «avkledd» mot England: – Kanskje vil det vise seg at han er kjempeoppskrytt

Premier League:

Manchester City-sjef Roberto Mancini er interessert i å signere Romas argentinske angrepspiller Erik Lamela og den 18 år gamle brasilianske midtstopperen Marquinhos. Det melder Daily Mail.

Arsenal har lenge vært interessert i Barcelonas David Villa. Ifølge talksport ser det ut som om spanjolen kan bli å se på Emirates neste sesong dersom Arsenal møter katelanerenes krav på rundt 130 millioner kroner.

Samtidig innrømmer Andre Villas-Boas at det var en feil å prøve å selge Michael Dawson forrige sommer ettersom midtstopperen nå har kjempet seg tilbake i Tottenhams startoppstilling.

HEIT: David Villa er et hett navn på overgangsmarkedet. (Foto: Scanpix)
HEIT: David Villa er et hett navn på overgangsmarkedet. (Foto: Scanpix)

I går ble Oscar den store helten for Chelsea. Nå skal klubben ifølge talksport være ivrige etter å sikre seg en ny brasilianer i Corinthians' 24 år gamle midtbanepiller Paulinho. Spilleren skal nylig ha uttalt at han vil vurdere sin fremtid til sommeren.

Nanis fremtid i Manchester United er usikker etter at han ikke en gang var på benken da de møtte Real Madrid borte onsdag.

West Ham vil gjøre nok et forsøk på å hente Southamptons måltyv Rickie Lambert til sommeren. Klubben prøvde å hente han i januar men fikk budet avslått.

Paul Ince prøvde i januar å hjelpe sin sønn Thomas med en overgang fra Blackpool til Liverpool. Ifølge The Telegraph ser det nå derimot ut som om pappa Ince blir den nye manageren på Bloomfield Road. Han er forventet å bli presentert fredag.

Ince (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Ince (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Øvrig:

Inter skal ifølge Goal.com være interessert i å forbedre laget sitt med Real Marids Angel Di Maria.

Samtidig skal Borussia Dortmund være interessert i å hente Leandro Damiao for å erstatte Robert Lewandowski som mest sannsynlig forsvinner til Bayern Munchen

ARGENTINSK HJERTE: Angel Di Maria har fått for vane å feire på denne måten for Real Madrid. Her under et oppgjør mot Zaragoza i november. (Foto: Andres Kudacki/Ap)
ARGENTINSK HJERTE: Angel Di Maria har fått for vane å feire på denne måten for Real Madrid. Her under et oppgjør mot Zaragoza i november. (Foto: Andres Kudacki/Ap)