Magnus Haglund (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Magnus Haglund (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Lillestrøm-treneren: – Vi kommer ikke til å hente nye spillere i år

Kjøpefesten er over i LSK.

La Manga (TV 2 Sporten): I sin første sesong i norsk fotball handlet Magnus Haglund for harde livet. Til jul kunne vi telle opp 18 nye signeringer i løpet av 2012. I år sitter ikke pengene like løst.

– Tynn tropp
– Det kommer ingen nye spillere i år, for vi har ikke penger. Vi har de vi har og kriger på med det, sier Magnus Haglund.

– Skulle du ønske at du fikk lov til å forsterke?

– Vi har jo en tynn tropp, men sånn er det. Vi har den økonomiske virkeligheten å ta hensyn til. Så vi jobber med det, svarer svensken.

Men LSK har ikke sittet helt i ro i dette overgangsvinduet. Noen nye spillere har kommet inn som keeperne Arnold Origi fra Ull/Kisa og Kenneth Udjus fra Sogndal. Også lånet av Fredrik Stoor er gjort permanent.

Mathias Bolly er solgt til Fortuna Düsseldorf, mens en håndfull kontrakter gikk ut ved årsskiftet.

– Stjernespillere
Nevnte Udjus fikk en meget travel ettermiddag i La Manga da Lillestrøm målte krefter mot CSKA Moskva torsdag. Russerne hadde stålkontroll, Anders Østli var uheldig og scoret selvmål etter et snaut kvarter, før brasilianske Vagner Love sikret seieren med 2–0. Forskjellen kunne vært mye større hadde stjernespillerne orket og hvis ikke Udjus hadde stått mellom stengene.

– De var veldig, veldig bra. De hadde alle sine stjernespillere på banen og de var «on-fire». Kenneth gjorde en veldig god kamp, sammen med Frode Kippe og Fredrik Stoor var vel de LSKs beste spillere, oppsummerer Haglund.

Kippe hadde mer enn nok å holde orden på i de bakre rekker.

– Det kunne vært et større tap, ja. Vi var ikke helt på topp i dag. Mange individuelt gode spillere, vi fikk kjørt oss i perioder. Så det er jo en erfaring å ta med seg, sier Frode Kippe.