Abderrazak Hamdallah (Foto: aafk.no)
Abderrazak Hamdallah (Foto: aafk.no)

Abderrazak (22) blir Aalesunds dyreste kjøp noensinne

– Jeg skal bli den beste utenlandske spilleren i Norge, og jeg skal score over ti mål, sier klubbens nye spiss.

La Manga/Bergen (TV 2 Sporten): Onsdag bekreftet trener Jan Jönsson at klubben jaktet marokkanske Abderrazak Hamdallah (22), i tillegg til at nok en spiss, Tor Hogne Aarøy, kan få et kontraktstilbud.

Og nå er Hamdallah blitt klar for AaFK. Marokkaneren har skrevet under en kontrakt ut 2016, skriver AaFK på sine nettsider.

– Jeg skal bli den beste
Han hentes fra Olympique Safi, og vil komme til Ålesund seinest 25. mars, avhengig av hvordan hans nåværende lag gjør det i hjemlig serie framover. Når han kommer til Ålesund skal han gjennomgå en medisinsk test.

– Jeg skal bli den beste utenlandske spilleren i Norge, og jeg skal score over ti mål, sier Hamdallah ifølge aafk.no.

– Jeg er veldig glad. Dette er min første internasjonale kontrakt og jeg skal jobbe hardt for mine nye klubb og også bli best på Marokkos landslag. Henrik (Hoff) har fortalt at jeg kan glede meg til å spille på Color Line Stadion, sier nyervervelsen.

Klubbrekord
Klubbdirektør Henrik Hoff ønsker ikke å si noe om hvor mye klubbens nye angriper kommer til å tjene, men bekrefter at det er Aalesunds dyreste signering noen gang.

– Det jeg kan si er at dette er den høyeste overgangssummen vi noensinne har betalt for en spiller, sier Hoff til smp.no.

Nordvik også klar
Andreas Nordvik var ikke i planene til Kjetil Rekdal og Vålerenga. Nå har også forsvarsspilleren signert for AaFK. Det melder klubben på sin hjemmeside torsdag kveld.

– Jeg merket med en gang jeg skrev under at dette blir bra. Jeg gleder meg uhemmet til å komme i gang i AaFK og få spille på Color Line Stadion, der stemningen og hjemmepublikummet alltid er bra, sier han til aafk.no.

25-åringen koster ikke en krone. Bosmanspilleren har skrevet under for ett år med tangotrøyene.

Det er ventet at Nordvik vil ankomme lagets treningsleir på La Manga i løpet av morgendagen.