Tap for VIF og LSK

Vålerenga tapte 0-1 mot svenske Kalmar i La Manga-turneringen fotball torsdag. CSKA Moskva ble for sterke og slo Lillestrøm 2-0.

Sebastian Andersson scoret for Kalmar etter 73 minutters spill. Svenskene utnyttet en blunder av Giancarlo Gonzalez, som tråkket på ballen og falt i bakken på egen banehalvdel. Måns Sönderqvist plukket opp ballen og sendte den til Andersson, som var iskald alene med VIF-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn.

Det var Vålerengas første tap etter at Kjetil Rekdal kom tilbake som trener forrige måned. Oslo-klubben spilte en god første omgang, men mange bytter etter pause forstyrret rytmen og strukturen i laget.

CSKA Moskva måtte tåle 1-3-tap mot VIF mandag. I møtet med Lillestrøm ønsket ikke russerne en reprise. Etter 13 minutter var Anders Østli uheldig og skled ballen i eget nett.

Det russiske laget var klart best og LSK klarte ikke å sette CSKA på de store prøvene. Vágner Love la på til 2-0 i det 67. minutt etter at Vasili Berezutskis hodestøt endte i tverrliggeren. (©NTB)