Worley vant, Mowinckel på 21.-plass

Franske Tessa Worley tok gullet i kvinnenes storslalåm i VM torsdag. Ragnhild Mowinckel endte på 21.-plass.

Tessa Worley ledet etter 1. omgang vant med 1,12 foran Tina Maze fra Slovenia på sølvplass. Hjemmekjøreren Anna Fenninger tok bronsen 1,18 bak. Worley hadde også beste tid i 2. omgang, tre hundredeler bedre enn Maze.

Mowinckel lå på delt 19.-plass etter 1.-omgang, men falt to plasseringer i finalen. Hun var 4,68 sekunder bak vinneren.

Mona Løseth startet tidlig i finalen og kjørte ned til 25.-plass, slått med på 5,37, mens søsteren Nina Løseth endte på 35.-plass, slått med hele 8,26.

Den fjerde norske løperen, Lotte Smiseth Sejersted ble slutt nummer 30. Hun fikk også kjøre finaleomgangen til tross for å ha blitt nummer 37 i 1.-omgang. (©NTB)