Hatersgonnahate2
Hatersgonnahate2

Liverpool-spillere får kritikk av sine egne

Og noen håndterer det bedre enn andre.

Liverpool tapte mandag overraskende 2-0 hjemme mot formsvake West Bromwich. De røde styrte hele kampen, men slapp likevel inn to mål i andre omgang.

En av spillerne som måtte tåle kritikk etter kampen var midtbanespiller Jonjo Shelvey. Den engelske U21-spilleren fikk tillit fra start for første gang siden «Boxing-day». Det endte med en heller frustrerende aften for 20-åringen.

Shelvey har akkurat flyttet inn i nabohuset til Steven Gerrard. Nå spørs det om ikke lagets kaptein må ta seg en prat med sin nye nabo. For etter å ha mottatt en mengde tyn fra egne supportere på Twitter valgte til slutt Liverpool-spilleren å svare med samme mynt.

Les også:Suarez fikk tvilsom straffe, Gerrard bommet og WBA tok seieren

– Elsker at folk gir meg tyn når halvparten av de ikke har peiling på hva det handler om, skriver han.

En annen som hadde en svak dag på jobben mandag var lagets danske midtstopper Daniel Agger. Også han måtte tåle store mengder kritikk fra sine egne. Han valgte derimot å takle situasjonen på en litt annen måte.

– Jeg er enig med de fleste av dere. Prestasjonen min de siste ti minuttene av gårsdagens kamp var ikke bra nok. Så enkelt er det, skriver han, før han følger opp med en ny melding.

– Men takk for at dere sier ifra.

Etter gode bortekamper mot Arsenal og Manchester City kom Liverpool kraftig ned igjen på jorden etter tapet mandag. Merseysideklubben ligger nå på niende plass hele 29 poeng bak ledende Manchester United. Søndag får de røde en ny sjanse til å tilfrdstille Anfield-publikummet når Michael Laudrups Swansea tar turen til Merseyside.

Liverpool (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Liverpool (Foto: ANDREW YATES/Afp)