Gazza
Gazza

Ny sjokkvideo av Gazza: – Han satte kokain rett i beinet

Ny video avslører Paul Gascoignes (45) misbruk lenge før tvangsinnleggelsen.

Paul Gascoigne har igjen mistet kontrollen over sitt eget liv. Fotballikonet, som sliter med omfattende alkoholproblemer, er sendt til USA i et siste desperat forsøk på å redde stumpene av et rusherjet liv.

– Han har vært veldig fin, han har virkelig det, men nå er han det ikke. Hans liv er i fare fordi han er alkoholiker, sa spillerens agent Terry Baker til The Sun for halvannen uke siden.

Satte kokain rett i beinet
Gazza virket offensiv og glad da han besøkte TV 2 Sportens Premier League-studio i november for rundt 15 måneder siden.

I et nytt intervju publisert av sladderavisen Daily Star, avslører Gazzas romkamerat Shane Abbott (36) imidlertid at Gazza var på kjøret i seks måneder før han ble fanget på kamera på et veldedighetsarrangement for ti dager siden.

Les også: Englands spillere vil hjelpe Gazza
Les også: Paul Gascoigne til USA for avrusing

Avisen publiserer onsdag en video som viser en stupfull og desorientert Gazza som ber om å få en sprøyte med stoff han vil injisere i kroppen. Gazza er heller ikke klar over hvor han befinner seg.

– Er jeg hjemme? Hvordan i h** havnet jeg her? sier 45-åringen rablende i videoen.

Se videoen her (ekstern lenke)

Filmen skal være tatt opp av romkameraten, i det han hevder er et desperat forsøk på å få Gazza til å innse alvoret i sin egen situasjon.

– Det var grusomt å se hva han gjorde med seg selv de siste månedene. Jeg håper dette kan få ham til å innse alvoret, sier romkameraten til Daily Star.

Den verste episoden handlet imidlertid ikke om alkoholinntak.

– Jeg møtte på ham på badet. Han hadde buksen rundt anklene. Kokainen gikk rett inn i leggen. Han sa han stakk seg der slik at ingen skulle se merkene, sier kameraten til avisen.

Drakk litervis med gin hver dag
Ifølge Abbott endret Gazza adferd forrige sommer. De to hjalp hverandre med sine felles problemer, før det hele tok helt av.

– Drikkingen havnet ut av kontroll. Han drakk to liter gin hver dag, hvis ikke mer. Kjøleskapet var smekkfullt av flasker. Han mikset den med øl og valium. Hvis han ikke ble servert på utesteder, fikk han venner til å kjøpe for ham. Han drakk ti til femten bokser øl hver dag. Noen ganger endte han utslått på gulvet, sier Abbott.